keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

Shanghai ilmasto

Parhaan hinnan takuu! Helppo ja turvallinen varaus. Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää.

Paras majoitus parhaaseen hintaan. Varsinaista sadekautta ei ole, mutta touko-syyskuussa sataa enemmän. Shanghai kuuluu subtrooppiseen ilmastovyöhykkeeseen.


Keväällä ilmat vaihtelevat suuresti. Viikon aikana voi olla hellepäivästä vain 10c asteen vesisateeseen. Keskikesä saattaa olla tukahduttavan kuuma, lämpötila voi kivuta lähelle 40c astetta.


Napsun sääsivulta näet myös päivän sääennusteen sekä keskimääräiset lämpötilat ja sademäärät kuukausittain. Matkustaa sää ja ilmasto.

Katso päivän ylin ja alin lämpötila, tuulet, sääsymboli ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja koko maailmaan. Idässä on matalia kukkuloita ja suuria alavia tasankoja. Kauempana luonteessa, lähellä Mongolian rajaa ovat Gobin ja Taklamakanin aavikot. Sesongit ja ilmasto.


Käytössä olevat sääasemat on merkitty karttaan keltaisilla ja punaisilla pisteillä. Aseta hiiri pisteen päälle nähdäksesi sääaseman nimen. Talvella kylmä Pohjoistuulet Siperiasta voi aiheuttaa yöllä lämpötila laskee alle nollan, ja vaikka ei yleensä liittyy lunta, kaupunki voi saada yhden tai kahden päivän lumisade vuodessa. Lue yleiskatsaus ilmasto.


Kadun länsipäässä sijaitsevat myös CITIC Square, jossa on mm. World Link –lääkäriaseman ja josta mm. Albatrosin ryhmämatkalla. Ilmasto : Kiina Aasia Afganistan Bangladesh Bhutan Etelä-Korea Filippiinit Hongkong Indonesia Intia Intian valtameren saaret Itä-Siperia Japani Japani, Kyūshū Shikoku Japani, Riukiusaaret Kambodža Kazakstan Keski-Siperia Kiina, idästä Kirgisia Länsi-Siperia Laos Macao Malesia Melanesia Mikronesia Mongolia Myanmar Nepal Pakistan Pohjois-Korea Sri Lanka Tadžikistan Taiwan Thaimaa. Suurkaupunki sijaitsee subtrooppisella ilmastovyöhykkeellä, ja siksi säät ovat lämpimämpiä kuin Pekingissä tai Xi’anissa.


Se on moderni ja futuristinen paikka, josta löytyy kuitenkin myös mennen ajan tuulahduksia ja historiallisia paikkoja. Kaupungin shoppailumahdollisuudet ovat loistavat. Uskonto kuului Kiinan kulttuuriin jo varhain.

Kiina on kiehtonut matkailijoita mystisyydellään jo vuosisatojen ajan. Historia, kulttuuri ja itämainen eksotiikka vievät mukanaan. Kiina on Aasian suosituimpia matkailumaita ja yhä useammalle suomalaisellekin tuttu matkakohde. Laaja ja monipuolinen Kiina on parhaimmillaan kiireettömällä reissulla ilman tiukkoja aikatauluja, mutta lyhyelläkin lomalla näkee ja kokee paljon. Talvet ovat viileitä, mutta maaliskuusta alkaen sää lämpenee, saaden koko kaupungin puhkeamaan kukkaan.


Viime vuosina se on tullut yhä suositummaksi matkailijoiden keskuudessa. Kaupunki on kiehtovat sekoitus itämaisia ja länsimaisia vaikutteita. Jo tällä hetkellä vajoavat metropolit ovat tulevaisuudessa yhä haavoittuvampia myrskyille ja tulville, kun ilmasto muuttuu. Katso säätiedot ja -ennusteet kaikkialta Suomesta.


Mukana myös koko maailman sää, sadetutka sekä lämpö- ja tuulikartat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit