torstai 14. maaliskuuta 2019

Korttisuoja verkkokauppa

Korttisuoja verkkokauppa

Täältä löydät valikoiman nykyaikaisia ja käytännöllisiä lompakoita ja korttikoteloita. Tutustu tarjontaan! Tarpeeksi ohut jolloin ei tee lompakosta liian paksua. Olen käyttänyt myös suojaamaan hotellin avainkorttia joita ulkomailla myös kopioidaan taskusta. Secrid Cardprotector on korttikoteloiden aatelia.


Korttisuoja verkkokauppa

Siihen mahtuu sen ohuesta ja minimalistisesta ulkonäöstä huolimatta jopa kuusi korttia. Tämä suojakortti mahtuu hyvin lompakkoon pehmeytensä ja ohuen materiaalinsa ansiosta. Kortti asetetaan suojan väliin, suoja sopii sekä pysty- että vaakamalliseen korttipaikkaan. Korttisuoja on kätevä apuväline tahmatassuisille korttipelien ystäville. Paketissa 2kpl mustia Korttisuojia.


Valitse suosikkimyymäläsi: Verkkokauppa Helsinki Itäkeskus Hämeenlinna Hyvinkää Järvenpää Joensuu Jyväskylä Kaarina Kajaani Kokkola Kouvola Kuopio Lahti Lappeenranta Lempäälä Oulu, Rusko Oulu, Vasaraperä Pori Porvoo Raahe Rovaniemi Raisio Riihimäki Salo Tampere, Lielahti Tampere, Turtola. Gigantti tarjoaa parhaan valikoiman kodinkoneita parhaaseen hintaan. Tuotteen erikoisominaisuudet.


Malli soveltuu vaaka sekä pystymallisille korttipaikoille. Secrid lompakot nopeasti Keskisen Kellon verkkokaupasta. Pelikortit sujautetaan korttisuojien sisään, jolloin kortit saavat lisää elinikää ahkerassakin käytössä.


Ilmainen 1-arkipäivän toimitus. Lisäksi ilmainen kaiverrus! Tule ja osta omasi. KORTTISUOJA MUSTA 2KPL. Tämä on helppo sujauttaa lompakkoon ja tämän väliin kortti, jonka haluat pitää turvassa luvattomilta kortin lukemiselta.


Korttisuoja verkkokauppa

Fantasiapelit on pelien ja sarjakuvien erikoisliike. Lompakko, metallilompakko vai molemmat? Joskus haluat ottaa mukaan koko lompakon ja kaikki setelit, kolikot, kuitit ja kortit, mutta toisinaan riittää pieni metallilompakko, jossa on mukana tärkeimmät kortit.


Ruuanlaittoon ja leivontaan työvälineitä nopeasti ja vaivattomasti. Kelovee on kotimainen verkkokauppa sekä kivijalkamyymälä Paraisten keskustassa- tervetuloa! Unfortunately we have no shipping options for United States. Suojaa korttia ulkopuoliselta lukemiselta.


Korttisuoja verkkokauppa

Tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen pakettitoimituksiin, kun tilaat yli 150€ arvoisesti! RFID korttisuoja kpl. Postin ja Matkahuollon paketteihin tarjoamme myös ilmaisen palautuksen. Ultra Pro x 91mm matta musta korttisuoja. Näytä kaikki ULTRA PRO tuotteet Hinta.


Ostoskori on tyhjä. Estää maksukortin skannaamisen. Tilaa uutiskirje ja saat kuulla tarjouksista ja eduista ensimmäisten joukossa! Pakkauksessa korttisuojaa, pysty- ja vaakamalli. Mahtuu useimpiin lompakoihin.


Verkkopankkiisi voidaan hyökätä – Tässä viisi ohjetta, kuinka siltä voi välttyä. Aamulehti kertoi torstaina sastamalaisnaisesta, jonka tililtä oli mystisesti hävinnyt satoja euroja, vaikka pankkikortti oli yhä naisen hallussa. Luurinetistä löydät Huawei P Smart -puhelimen suojalaukut, suojakotelot, suojakuoret, flip coverit, flip walletit, lompakkokuoret, TPU-suojat ja silikonisuojat nopealla toimituksella.


Oikein valittu suoja suojaa puhelintasi kolhuilta ja naarmuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit