maanantai 25. maaliskuuta 2019

Ehdollinen tarjous tontista

Ostotarjous voidaan joko hyväksyä tai hylätä, ja tietyissä tilanteissa myös ehdollinen hyväksyntä on mahdollinen. Mikäli ostotarjous hyväksytään, mutta siihen on tehty jokin muutos, kyseessä on tarjouksen hylkääminen ja myyjän tekemä uusi tarjous eli vastatarjous. Tällöin aiempi tarjous ei enää sido tarjouksen tekijää.


Kiitos vastauksesta. Tontti on kaava-alueella.

Rakennusoikeutta on, rakennusvalvonnassa kävimme. Rasitetodistuksestakin on kopio ja kiinteistörekisteriotteesta. Tarkoitus on tehdä joka tapauksessa ehdollinen tarjous tuohon maaperätutkimukseen liittyen, mutta kysymys on vaan, että kuka sen maksaisi. Talo pitäisi pistää myyntiin nyt. Tehtiin nimittäin ehdollinen tarjous tontista ja se hyväksyttiin.


Ai samperi kuinka jännää! Siirsin tuon Artekin penkin meidän eteiseen ja sehän on kuin luotu siihen. Ei suunnittelutarveratkaisu automaattisesti takaa sitä, että rakennusluvan saisi.

Myönteinen suunnittelutarveratkaisuhan vain takaa, että jotakin saa rakentaa, mutta rakennusluvan saaminen edellyttää että määräykset täyttyvät (rakennusoikeus, julkisivumateriaalit, sijoittuminen tontille jne). Saatua tarjousta kannattaa tutkia rauhassa, mutta muista hyväksyä tai hylätä se voimassaoloaikana. Mikäli hyväksyt ostotarjouksen, mutta teet siihen muutoksia, kyseessä on tarjouksen hylkääminen ja uuden tarjouksen tekeminen eli vastatarjous.


Tehkää siis ehdollinen tarjous , että jos tehdyssä kuntotutkimuksessa ei rakennuksen ikä huomioiden huomautettavaa ilmene Valitkaa tunnettu ja huolellinen kuntotutkimuksen tekijä! Olette itse paikalla tutkimuksen aikana. Pyydä tarjous - ja Kysy lakimieheltä-palveluiden yhteydessä käyttäjä useimmiten kirjoittaa myös tarjouksen kuvaukseen tai kysymykseen liittyviä tietoja, jolloin hän saattaa Minilexin varoituksista huolimatta oma-aloitteisesti jättää kyseisiin kohtiin myös omia tai jonkin toisen henkilön (kuten vastapuolen) henkilötietoja. Kannattaa myös muistaa, että kiinteistön ostaminen eroaa huomattavasti esimerkiksi osakkeen ostamisesta! Esimerkiksi tarjous kiinteistöstä ei sido ketään eikä millään tavalla.


Tarjous on hyvä ehdotus, josta voidaan edetä pidemmälle ja mikään ei ole varmaa, ennenkuin kaupanvahvistaja on todistanut että jotain on nyt tehty. Omakotitalon myymisessä on tärkeintä tietää, mitä myy. Myyjälle on laissa asetettu laaja tiedonantovelvollisuus itse rakennuksesta, tontista ja myös alueesta, jolla kiinteistö sijaitsee.


Myyjän vastuu informaation antamisesta ostajalle ei poistu sillä, että hän palkkaa kiinteistönvälittäjän tai teettää kuntotarkastuksen. Tee tarjous tontista tai täytä hakulomake. Tee maaperätutkimus ennen lopullista hankinta päätöstä.


Haja-asutusalueella varmista rakennusluvan saanti ja tee tarvittaessa ehdollinen kauppa. Tee vuokrasopimus tai kauppa.

Muista maksaa varainsiirtovero kk sisällä. Valitse talomalli tai käynnistä suunnittelu. Ota yhteyttä meihin. Ehdollinen tarjous.


Alakerrassa avara olohuone ja keittiö kokonaisuus jossa Tiilerin varaavatakka sekä keittiön puolella puuhella. Kaupungilla on aina oikeus hylätä tontista jätetty tarjous tai hakemus, mikäli hylkäämiselle on perus-teltu syy. Perusteltuna syynä pidetään ainakin Turun kaupungille suorittamatta olevia saatavia. Tarjous pyydetään seuraavista suunnitteluista: TAUSTA JA LÄHTÖTIEDOT.


Asiakkaat ovat myös fyysisesti vammautuneita. Asuinhuoneita olisi ja bruttoala n. Päärakennuksen lisäksi tulee kaksi ulkorakennusta. ARA on tehnyt hankkeelle ehdollinen varaus.


Pellon markkinahinta ei ole miljoonaa, tuo oli ehdollinen tarjous jos oli voimassa vain jos kaavoitus toteutuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit