perjantai 22. maaliskuuta 2019

Vuokranmaksukuitti

Vuokranmaksukuitti on henkilökohtainen, joten viitenumeroa on aina käytettävä. Se nopeuttaa maksun käsittelyä ja ehkäisee virheitä. Tarkista, että maksamasi summa on oikein.


Käteiskuitti, maksutosite, käteislasku… käytitpä mitä termiä tahansa, kuitti myydystä tuotteesta tai palvelusta on aina hyvä antaa asiakkaalle. Näytä vuokrasopimuksesi ja vuokranmaksukuitti kassalla, kun haet tavarasi pois. Näin vältymme siltä ettei kukaan vie tavaroitasi varkain vuokraajan ominaisuudessa kassan ohitse. Vuokra-aikasi päätyttyä saat myydyistä tuotteistasi rahat ja myyntiraportin vuokrasopimusta ja vuokranmaksukuittia vastaan. Veloitamme myyntituotosta provision.


Lisätietoja: Gerontologinen sosiaalityö, toimisto puh. Yleensä uuteen asuntoon pyydetään jokin erillinen tosite vuokran määrästä, esimerkiksi vuokranmaksukuitti tai vuokramaksuerittely. Jos sinulla ei ole asumistukeen ilmoitettavia tuloja, niin sinun kannattaa tästä ilmoittaa käsittelijälle esimerkiksi asiointipalvelun viestit -toiminnolla.


Vuokra-asunnon hakeminen Hakemus on voimassa kuukautta, vanhenemisesta ei ilmoiteta hakijalle. Hakemuksen voi uusia jättämällä uuden hakemuksen, joka korvaa aiemmin jätetyn. Mikäli et saa vuokranmaksukuittia vuoden loppuun mennessä, ota yhteyttä vuokranvalvojaan tai asiakaspalveluun.


Voit ottaa asunnon vastaan sen jälkeen kun olet allekirjoittanut vuokrasopimuksen. Vakuuslasku ja vuokranmaksukuitti lähetetään sähköpostitse. Vakuus tulee olla maksettu ennen muuttopäivää ja avainten luovuttamista. Täytä muuttoilmoitus postiin ja maistraattiin. Ilmoita myös kiinteistöhuoltoyhtiölle muutostasi.


Ano työkyvyttömyyseläkettä. Yksityislääkärin kustannukset eivät ole toimeentulotuessa huomioitavia menoja. Laskut voidaan huomioida menoiksi alkuperäisen eräpäivän mukaisesti sille kuukaudelle, jolle lasku erääntyy. Todistuksessa tulee olla pankin merkintä lainan käyttötarkoituksesta.


LISÄTIETOJA SAA EURAN PERUSTURVAKESKUKSEN SOSIAALITYÖNTEKIJÖILTÄ. Sairauspäiväraha Voit saada sairauspäivärahaa, jos olet sairautesi takia työkyvytön. Tämä KELAn minulle lähettämä dokumentti on parisuhteemme ensimmäinen paperi, jolla ottamamme Suuri Askel näkyy myös yhteiskunnan ja yhteisön suuntaan. Hyvänä kakkosena tulee vuokranmaksukuitti , jossa on yksi vesimaksu lisää. Tästä on hyvä alkaa.


Jalat tiiviisti realiteeteissa. Päät pilvien yläpuolella. Lakimiehen tulkinnan mukaan vuokralaiselle toimitettu uusi vuokranmaksukuitti on riittävä kirjallinen ilmoitus vuokran korotuksesta. Asuntojen ulkopuolisessa vuokrauksessa on ollut käytössä kahden kuukauden vuokravakuus sellaisten kustannusten varalle, jotka aiheutuvat vuokralaisen vuokrasopimuksen velvoitteiden noudattamatta jättämisestä.


Kenen nimellä tulee vuokralla asuvalle vuokranmaksukuitti ? Voisi kuvitella, että samalle henkilölle tulee myös mediamaksu. Lisäksi pyydämme ilmoittamaan tai toimittamaan meille vuokranantajalta selvityksen hyvittääkö hän remonttiajalta vuokraa. Niin että vuokrasopimusta, kun koko juttu hoidettiin suullisesti? Sukunimi ja etunimet Henkilötunnus.


TÄRKEITÄ YHTEYSTIETOJA Savolaisten Ylioppilaiden Säätiö Asuntosihteerin vastaanotto Savolaisessa osakunnassa torstaisin klo 16.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit