tiistai 19. maaliskuuta 2019

Kiila kuntoutus

Suosittuja kohteita, yli miljoona hotellia maailmalla. Ota yhteyttä tänään! Kurssimuotoinen Kiila sisältää. Tutustu kurssin esitteeseen täällä. Kiila-kuntoutus tähtää elämänlaatusi parantamiseen ja työkykysi ylläpitämiseen.


Kiila on tarkoitettu työelämässä oleville (myös yrittäjille), joiden työkykyä heikentää jokin sairaus ja kuntoutumisen tarve on havaittu.

Kela järjestää kuntoutusta kaiken ikäisille ja turvaa toimeentuloa kuntoutuksen aikana. Kiilan tavoitteena on työ- ja toimintakyvyn tukeminen ja parantaminen sekä työelämässä pysyminen. Kohderyhmänä ovat työssä olevat alle 67-vuotiaat henkilöt, jotka ovat vakituisessa työsuhteessa tai jotka työskentelevät määräaikaisissa, toistuvissa työsuhteissa. Kuntoutusryhmästä saa myös vertaistukea.


Kiila kuntoutus on Kelan uusi, työikäisille suunnattu palvelulinja, joka käynnistyi 1. Ammatillinen kuntoutus työssä oleville työuran tueksi Oras-kurssi mielenterveyden tueksi. Avokuntoutuskurssit apuna elämänhallintaan ja. Penttisen mukaan pitää ymmärtää, että yhteiskunnan ja työelämän muuttuessa myös kuntoutuksen toimintamalleja tulee uudistaa.

Palvelumme tukevat ihmisiä tilanteissa, joissa työelämässä jaksaminen ja jatkaminen, työelämään pääsy tai työhön paluu on vaikeutunut terveydellisistä tai muista syistä. Ammatillisen työkykyä tukevan kuntoutuksen tavoitteena on parantaa ja tukea työntekijän työkykyä sekä edistää hänen pysymistään työelämässä. Yksilötapaamisiin kuuluvat mm. Liiton jäsenenä voit hakea oman ammattiryhmäsi kuntoutukseen.


Kelan asiakkaana voit hakeutua yksilöllisiin palveluihimme jatkuvasti. Palvelutarjontaamme kuuluvat ammatilliset kuntoutumisselvitykset sekä työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus. Työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus.


KIILA - ammatillinen kuntoutus. Työssä jatkamisen turvaamiseksi kuntoutuksen tulee käynnistyä riit-tävän varhain. Näihin osallistuvat kuntoutujan lisäksi esimies, työterveyshuollon edustaja ja Kiipulasta työryhmän jäsen.


Onko töistä vaikea suoriutua? Olet saattanut jo saada apua vaivaasi esimerkiksi työterveyshuollosta, mutta se ei tunnu olevan riittävästi. Koet tarvitsevasi asiantuntija-apua ammatillisiin ja työhyvinvointiin liittyviin asioihin sekä terveyteen ja elämänhallintaan. Löydät keinoja työn- ja elämänhallintaan ja opit tunnistamaan työhön liittyvät kuormitustekijät. Kelan kuntoutuksen tavoitteena on parantaa ja tukea työkykyä sekä edistää työelämään pääsyä tai sinne paluuta.


Ennen kuntoutukseen hakeutumista kuntoutus -tarve ja -mahdollisuudet tulee olla selvitetty. Curera asentotyyny, kiila. KELAN KUNTOUTUS Kela kustantaa kuntoutuksen – sinä saat hyödyn!

Kiila -kuntoutuskurssi lainopillista työtä tekeville. Sieltä saa paljon tietoa oman kunnon hoitamiseen ja liikuntavinkkejä, sekä saa tutustuu uusiin ihmisiin ja virkistyy. Kiila torjui sosialistisen realismin ja kääntyi modernismiin.


Kiila oli ajankohdan tärkeimpiä ja monipuolisimpia taidejärjestöjä, joka esitteli esimerkiksi eksistentialismia ensimmäisenä Suomessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit