keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

Poliisi huutokauppa tampere

Täynnä mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia kohteita. Varaa Hotelli Tampereella. Parhaan hinnan takuu! Raision Poliisiaseman sisäpihalla.


Tampereen pääpoliisiaseman alapihalla Sorinkatu 12:ssa on polkupyörien huutokauppa perjantaina 13. Myynnissä on vain polkupyöriä. Pyöriin ei ole mahdollista tutustua etukäteen.


Maksu vain käteisellä. Löytötavaratoimisto on 13. Sivustolla on jatkuvasti myynnissä monipuolinen valikoima ajoneuvoja, työkoneita, asuntoja, tontteja, työkaluja, kalusteita ja paljon muuta.


Koneet, ajoneuvot, maatalouskoneet, korut, kellot, taloustavarat, elektroniikka ja paljon muuta. Hoidamme julkista löytötavaratoimiston tehtävää valtakunnallisesti sekä kansainvälisesti ja annamme löytötavaraneuvontaa. Kunnat, kaupungit, pelastuslaitokset, valtion virastot, seurakunnat sekä muu julkinen sektori myy nettihuutokaupalla – ostaa voi kuka tahansa! Suomen monipuolisin huutokauppa.


Konkurssipesien nettihuutokauppoja ja ilmoituksia livehuutokaupoista. Poliisi huutokauppaa löytötavaroita Tampereella – tällaisia tavaroita on kaupan. Poliisi järjestää löytö- ja takavarikkotavaran huutokaupan keskiviikkona 8. Valkeakosken poliisiasemalla. Osoite on Apiankatu Kanavakujan puolella.


Nokian poliisiasemalla järjestetään huutokauppa tiistaina 5. Osta, myy ja huutokauppaa tavarasi helposti Huuto. Katso käytetyt pelit, pyörät ja muut kiinnostavat kohteet, sekä luo oma ilmoituksesi nopeasti! Hyvät huutokauppa asiakkaat! Huutokauppa alkaa kello ja myynnissä on muun muassa.


Huomioithan seuraavan! Kun tulette huutokauppaan autolla, kaikki ei mahdu kesällä parkkiin välttämättä huutokaupan parkkipaikalle, voitte jättää auton tien oikeaan reunaan niin että toinen auto mahtuu vielä ohi. Alueen talojen pihoihin pysäköinti on ehdottomasti kielletty, ilman talon omistajan lupaa! Kauttamme myydään esimerkiksi huonekaluja, valaisimia, design- ja taide-esineistöä, maalauksia, koruja ja monenlaisia keräilykohteita. Tyhjennämme toimeksiantona myös muuttokohteita, varastoja ja kuolinpesiä.


Poliisin sähköisen asioinnin ajanvarausjärjestelmä. Jos koko perhe on tulossa jättämään yhdessä saman lupatyypin hakemukset, voit liittää kaikkien henkilötiedot samaan varaukseen, jolloin järjestelmä pyrkii löytämään teille peräkkäiset ajat samalta palvelutiskiltä. Puolustusvoimien huutokauppa jatkuu vielä torstaina – Tällaista tavaraa siellä kaupataan Tampereen Kalkussa huutokaupataan vielä torstaina Puolustusvoimien käytöstä poistettua tavaraa. Kahdesti vuodessa järjestettävässä huutokaupassa on tällä kertaa muun muassa kuorma-autoja, moottopyöriä ja trukkeja – ja vene.


MITEN HUUTOKAUPPA TOIMII? Kun esine jätetään Helanderille myyntiin, se tutkitaan, kuvataan ja luetteloidaan esille huutokauppaluetteloon. Kun huutokauppa , johon esine on tulossa myyntiin, lähestyy, esine tuodaan näyttöön, jossa ostajat voivat tulla tutustumaan myytäviin kohteisiin.


Ostajat jättävät tarjouksensa haluamallaan tavalla. Saloon perustettu monipuolinen vanhan- ja käytetyn tavaran ostoskeskus. Kirpputori, vanhan tavaran myymälä sekä huutokauppa.


Palsanmäki huutokaupat sijaitsee Uuraisten Hirvaskankaalla, Jyväskylän ja Äänekosken puolessa välissä, aivan nelostien vieressä, kulku Uuraistentien kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit