keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Vartijan koulutus 80h

Kouluttajamme ovat kokeneita turvallisuusalan ammattilaisia, joilta löytyy lakisääteisten kouluttajalupien lisäksi aina ja poikkeuksetta oikeassa elämässä hankittua kokemusta turvallisuusalalta. Vartijan koulutus , tuntia. Väliaikaisen vartijan koulutus.


Jos tarvitset vartijan pätevyyttä vain lyhyemmäksi aikaa, väliaikaisen vartijan koulutus on hyvä vaihtoehto. Jos väliaikaisen vartijan koulutuksen suorittamisen jälkeen haluaa jatkaa.

Tervetuloa opiskelemaan! Koulutus antaa pätevyyden toimia vartijana. Turvallisuusalan ammattitutkinnon osa. Voimankäytön välinekurssit ja kertauskoulutukset ovat avoimia vartijoille ja järjestyksenvalvojille. Myös yksityishenkilöt saavat osallistua kaasusumutinkoulutukseen perustellusta syystä.


Järjestyksenvalvojana työskentelemiseen sinulla tulee olla hyväksytysti suoritettu järjestyksenvalvojan peruskurssi (40h). Henkilö, joka on suorittanut vartijan työn perusteet -koulutuksen sekä täyttää muut lainsäädännön asettamat vaatimukset, voidaan hyväksyä väliaikaiseksi vartijaksi neljäksi kuukaudeksi. Yksityistä turvallisuusalaa koskeva lainsäädäntö 2.

Keskeiset käsitteet ja määritelmät 2. Luvat ja hyväksymiset 2. Liikkeen muut velvollisuudet 2. Ensimmäinen vaihe kestää tuntia ja toinen tuntia. Kurssin sisältö on laissa säädelty. Uusi Fyysisen voimankäytön perusteet - koulutus sisältyy 1. JV-peruskurssiin ja vartijan peruskoulutukseen. Kiinnostaako koulutus ja ura turvallisuusalalla? Oletko kiinnostunut vartijan työstä, mutta vaadittava koulutus puuttuu?


Etsimme motivoituneita ja alasta kiinnostuneita henkilöitä, joille koulutamme väliaikaisen vartijan. Käytyäsi viikon mittaisen koulutuksen saat väliaikaisen vartijakortin, jolla voit työskennellä kuukautta vartijan tehtävissä. Myöhemmässä vaiheessa sinulla on mahdollisuus suorittaa myös pysyvään vartijakorttiin oikeuttava koulutus ( 80h ). Tarvitsetko täsmäkoulutusta?


Tutkinnon osa voi olla sinulle sopiva vaihtoehto. Ammatillinen tutkinto koostuu tutkinnon osista. Voit tulla suorittamaan tutkinnosta yhden tai useamman osan, joka palvelee juuri.


ILMOITAMME ERIKSEEN PERUUTUSPAIKOISTA.

KOULUTUS VARATTU TÄYTEEN. Ampuma-asekoulutuksen suorittaminen on edellytyksenä ampuma-aseen kantamiselle voimankäyttövälineenä henkivartija- tai arvokuljetustehtävissä sekä huomattavan yleisen edun kannalta merkittävien vartioimiskohteiden suojaamisessa. He saavat koulutuksen jälkeen väliaikaisen vartijakortin, jolla voi työskennellä vartijan työtehtävissä neljän kuukauden ajan.


Palmia kouluttaa vartijan työtehtäviin. Securitaksen aulapalveluhenkilöt on koulutettu vartiointialan koulutusvaatimusten mukaisesti ja tarvittaessa tarjoamme kesätyöntekijöiksi valittaville koulutukset (väliaikaisen vartijan koulutus , kesto 40h tai vartijan koulutus , kesto 80h ) ennen kesätyön alkua tammi-toukokuun aikana. Katso koulutustarjonnasta sinulle sopiva koulutus ja ilmoittaudu tai hakeudu oppimaan.


Kaikkiin koulutuksiin sisältyy oppimateriaali, joka jaetaan pääsääntöisesti sähköisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit