maanantai 25. maaliskuuta 2019

Freelancer toimittaja

Start light entrepreneurship today! YEL-pension and insurances for you. You can invoice without a company. Freelancer-start as a Light Entrepreneur at UKKO. What does UKKO´s service cost?

How much will I get in my pocket? Verkkolaskulaki koskee myös freelancereita 20. Huhtikuun alussa astuu voimaan laki hankintayksiköiden ja elinkeinonharjoittajien sähköisestä laskutuksesta eli niin kutsuttu verkkolaskulaki. Graafikot, AD:t, kuvittajat.


Avoimet freelancer-toimittaja työpaikat. Hakukoneella löydät kaikki avoimet työpaikat helppokäyttöisen ja selkeän käyttöliittymän avulla. Olen freelancer -musiikkitoimittaja (toiminimi), ja teen töitä lehdille, orkestereille, festivaaleille ja kulttuuri-instituutioille.


Osa töistä on journalistisia artikkeleja ja kritiikkiä, osa käsiohjelmatekstejä tai markkinointimateriaalia.

Silloin tällöin kirjoitan omaan alaani eli kirjallisuuteen liittyviä artikkeleja tai esseitä. Toimenkuva saattaa välillä laajentua. Mikäli et halua Duunitorin keräävän tietosuojaselosteessa mainittuja selaintietoja vierailustasi, mahdollistavat useimmat selainohjelmat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Omaan vahvoja mielipiteitä asioista ja tuon ne myös julki.


Olen hyvin kyseenalaistava ja kärkäs kyselemään. Kirjoittanut olen yli vuotta, erilaisista aiheista. Tämä on otettava huomioon palkkioista sovittaessa. Alalla sovitaan yleensä juttu-, kuva, kuvitus-, sivu-, ohjelma- tai videopohjaisesti yrittäjän palkkiosta. Mikäli freelancer toimii yrittäjänä, hän kuuluu työttömyysturvan piiriin.


Pientoimistot ja -yritykset ovat myös tervetulleita jäseniksi. Nyt olisi (osa-aika)työtä tarjolla teknologiasta ja erilaisista vempaimista kiinnostuneelle freelancer -kirjoittajalle. Pohdin ääneen puistossa eräälle rouvalle, että mitäköhän töitä humanisti voisi täällä saada.


Hän kannusti soittamaan paikalliseen lehteen ja tarjoamaan kritiikkejä. Sen tein ja niin minusta tuli ajan myötä toimittaja. Esimerkiksi kotoa käsin työtä tekevä free- toimittaja saattaa pärjätä pelkällä tietokonehankinnalla, jonka lisäksi ainoa pakollinen kulu on YEL eli yrittäjäeläkevakuutus. Viljo Juntusen valinta vanhoillislestadiolaisen liikkeen uudeksi puheenjohtajaksi oli tutkija, freelancer –toimittaja Tapio Nykäsen mukaan turvallinen ja helppo ratkaisu lestadiolaisille.


Juntunen sopii sekä perinteisille että muutosta kannattaville lestadiolaisille.

Valinta mahdollistaa sen, että luopuminen vanhasta voi jatkua. Tmi Hannele Koskinen. Ammattitaitoinen tekniikan alan freelance- toimittaja.


Tarjoan tekniset artikkelit ja henkilöhaastattelut kaikkiin lehtiin ja julkaisuihin, esim. Y-tunnus, toimitusjohtaja ja taloustiedot. Kokeile maksutonta palvelua ja löydä kaikki tarvitsemasi yritystiedot.


Palkka-arvio perustuu freelancer toimittaja palkkaan, jotka on nimettömästi lisätty Palkkavertailuun. Tutustu freelancertoimittaja Sari Toikkasen tarjoamiin palveluihin, töihin ja ajatuksiin. Työantaja on järjestänyt työpaikalle työpisteen tai -huoneen, mutta verovelvollinen tekee etätyötä kotona yli työpäivien kokonaismäärästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit