maanantai 25. maaliskuuta 2019

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti

Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) poistomenettelyn piirissä on mukana toimivia yrityksiä ja asunto-osakeyhtiöitä, joiden rekisteritiedoissa ei ole hallitusta ja jotka eivät ilmoita sitä rekisteriin määräajassa. Täältä löydät hyödyllistä tietoa maksutta taloyhtiön arkeen. Sisällöt on jaoteltu eri aihealueisiin, joten löydät helposti etsimäsi tiedot. Lehti on valtakunnallinen, ja se on Aikakauslehtien Liiton jäsenlehti.


Palvelututkassa taloyhtiöt voivat jakaa kokemuksiaan toimijoista ja löytää uusia mahdollisia palveluntarjoajia taloyhtiön avuksi. Kiinteistöliitto Uusimaa on julkaissut Palvelututkan, uuden palvelun taloyhtiöille. Kiinteistölehti välittää alan tuoreimmat uutiset, ilmiöt ja asiantuntija-artikkelit. Lehden kustantaja on Kiinteistöalan Kustannus Oy. Jäsenmaksuun sisältyy yksi vuosikerta.


Joka numerossa on myös vuokranantajille suunnattua asiaa, juridiikkaa, markkinatietoa sekä muuta ajankohtaista. Henkilökunnan yhteystiedot löydät täältä. Raita keskellä tv-ruutua tai särisevä radio? Yhden paperilehtivuosikerran lisäksi jäsenetuun kuuluu digilehti koko taloyhtiön käyttöön.


Kiinteistölehti

Heinolan Tili ja Isännöinti Oy. Positiivista isännöintiä asiakkaiden toiveiden, omaisuuden arvon ja asumisviihtyvyyden puolesta. JIP Isännöinti on asiakaslähtöinen isännöintitoimisto Joensuussa ja Lieksassa. Monipuolisten isännöintipalveluiden lisäksi tarjoamme myös teknistä isännöintiä sekä vuokrattavia asuntoja ja toimitiloja. ARA toimeenpanee valtion asuntopolitiikkaa.


ARA muun muassa myöntää asumiseen ja rakentamiseen liittyviä avustuksia, tukia ja takauksia sekä ohjaa ja valvoo ARA-asuntokannan käyttöä. Olemme uusi isännöintitoimisto, joka tuo yhteen erilaiset palvelujen toimittajat ja luo uusia palveluja asuntojen asukkaille ja omistajille. Lehti myös esittelee kyseisillä aloilla toimivien yritysten tuotteita ja palveluja. Suomen kiinteistölehti : Suomen kiinteistöliiton äänenkannattaja.


Kiinteistölehti

Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia. Helsingin asunnoista on kerrostaloissa, joten myös suurin kehittämisen tarve kohdistuu niihin. Helsinkiä rakennetaan suurella volyymillä. Skip navigation Sign in.


Häiriötiedote: Voyager-korkeakoulukirjastojen asiakastoiminnallisuudet ovat teknisen häiriön vuoksi tilapäisesti poissa käytöstä. Suosittua, valtakunnallista Avoimet puutarhat – teemapäivää vietetään tänä vuonna neljännen kerran. Satojen puutarhakohteiden portit aukeavat kävijöille kesäkuun 28.


Kiinteistölehti

Teemapäivänä on harvinainen mahdollisuus vierailla muulloin suljettuina olevissa puutarhoissa ja tavata puutarhaharrastajia ja muita puutarhasta kiinnostuneita. Anna-Liisa Pekkarinen (T:mi) Haapaniemenkatu 2 3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit