tiistai 12. maaliskuuta 2019

Asiakirjastandardi 2017 word

Käsittelijä Lisää päivämäärä. Muistiot ja pöytäkirjat ovat tavallisimpia esimerkkejä. Suomalainen asiakirjastandardi (2) Yläreunus ( Wordissa ylätunnisteen etäisyys reunasta) mm Kiinnitysreunus mm Sarakeleveys 2mm,. Työelämässä ja yhteiskunnan kansalaisena tarvitaan taitoa kirjoittaa erilaisia asiakirjoja. Uhraa hetki sen sisäistämiseen: tulet tarvitsemaan sitä (ainakin) opinnoissasi useaan otteeseen!


Word -asiakirjoja laadittaessa. Kaikella on asiakirjamallissa paikkansa. Se on määritelty seuraavasti. Avaa malli standardin mukaisesta asiakirjasta. Laitteen käyttö ja tiedonhallinta.


Microsoft Officen tuhansista maksuttomista malleista löydät sopivan mallin jokaiseen tilanteeseen. Teen asiakirjamallin. Näin sisennys pysyy T2:n kohdalla, kunnes painat Enteriä. Sivuotsikko Sivuotsikoiden tehtävänä on auttaa lukijaa asiakirjan nopeassa. Standardit voivat muuttua vuosittain, ja suomalaisia standardeja ylläpitää Suomen Standardisoimisliitto.


Asiakirjan nimi ja asiaotsikko lihavoidaan. Ami-säätiön, Tampereen Aikuiskoulutussäätiön, Turun Aikuiskoulutussäätiön, Jyväskylän koulutuskuntayhtymän sekä Itä-Savon koulutuskuntayhtymän muodostama ryhmittymä on mukana Hansel Oy:n puitesopimusjärjestelyssä valtionhallinnon tietotekniikan koulutuspalvelujen osalta. Lataa sopimusmalleja ja lomakkeita esimerkiksi työsopimusta, johtajasopimusta, osakassopimusta tai työtodistuspyyntöä varten. CE-merkintä on näkynyt tuotteissa jo vuoden ajan.


Ansioluettelo eli CV. Se kertoo rekrytoijalle nopeasti kaiken oleellisen työnhakuun liittyvän tiedon. Malleista noin puolet on englanninkielisiä. Henkilökunnalle on näiden lisäksi muita malleja.


Tutkimuksen tarkoitus. TUKIJAn lomakkeet ja asiakirjamallit Lausuntohakemuslomake biopankin perustamisesta. Biopankin perustamisen yhtenä edellytyksenä on TUKIJA lausunto. CV (Curriculum Vitae) eli ansioluettelo on työhakemuksen liitteeksi lisättävä katsaus työnhakijan työkokemukseen, koulutukseen ja muihin taitoihin.


Hyvä CV tuo esille työnhakijan pätevyyden haettavaan työpaikkaan jo ensimmäisellä silmäyksellä. Perunkirjoitus on helppo järjestää ilman ulkopuolisia. Esimerkkejä hakemuskirjeistä.


Tältä sivulta löydät esimerkkejä erityyppisistä työhakemuksista ja saatekirjeistä. Monsterista saat tukea työpaikan etsimiseen sekä kaikkiin työelämän käänteisiin. Hyvä CV on ulkoasultaan selkeä ja sisällöltään tiivis ja informatiivinen kokonaisuus. Muita aiheeseen liittyviä artikkeleita löydät työelämäoppaastamme. Työhakemuksessa kerrot työnantajalle kuka olet, miksi haet kyseiseen työpaikkaan ja ennen kaikkea miksi juuri sinut tulisi palkata.


Työhakemuksen tarkoitus on vakuuttaa työnantaja siitä, että sinut kannattaa kutsua työhaastatteluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit