tiistai 12. maaliskuuta 2019

Toiminnantarkastus hinta

Tilin-vai toiminnantarkastus ? Laskutus aina alkavalta 15min. Kiinteistöpostin toimitukseen on tullut lukuisia yhteydenottoja ja tiedusteluja menettelysäännöistä mitä erilaisimmissa tilanteissa. Tällä kertaa pohdimme seuraavaa kysymystä:. Yhdistys osi-ossa kerron yksityiskohtaisesti, mikä on yhdistys. Osiossa on kerrottu kaikki aina yhdis-tyksen perustamisesta sen purkamiseen.


Myös muun muassa jäsenistä, säännöistä ja yhdistyksen hallituksesta on kerrottu. Laulukirjoihin on budjetoitu kesän aikana sähköisellä päätöksellä 2€, lopullinen hinta on kuitenkin ollut 3€. Tavaratilauksissa on siten syytä ottaa aina. Myös hinta saattaa joissain tapauksissa olla este. Uusi toiminnantarkastus vastaa maallikkotilintarkastusta, mutta se eroaa kahdessa.


Luotettava kaupan ja taloushallinnon. Sisältö ja asioiden käsittely on juuri oikeansuuntaista. Kirjassa kerrotaan, miten. Jos valitaan vain yksi toiminnantarkastaja, on lisäksi valittava varatoiminnantarkastaja, johon sovelletaan, mitä toiminnantarkastajasta säädetään. Toiminnantarkastus Yhdistyksellä on oltava toiminnantarkastaja, jos yhdistyksellä ei ole tilintarkastajaa.


Liikevaihto nousi 3prosenttia. Yhtiön omavaraisuusaste oli 6prosenttia. Valtaosassa yhdistyksiä on tilintarkastajan sijasta toiminnantarkastaja. HT-tilintarkastaja Jari Martikainen on valmistunut Vaasan yliopistosta ekonomiksi ja kauppa­tieteiden maisteriksi. Hän on opettanut Päijät-Hämeen koulutus­konsernissa useita vuosia kirjanpitoa, sisäistä laskentaa, rahoitus­laskelmia, tunnuslukuja, konserni­tilinpäätöksen tekoa, nyt ulkomaankauppa- ja veroasioita.


Mikäli kiinteistö on kokonaan tai osittain muussa kuin yleishyödyllisessä käytössä (katso kohta Kiinteistötulo) selvitetään lomakkeella kiinteistön verotettava tulo. B) Soveltuu hyvin esim. Tappio-kirjanpito-ohjelman tueksi. Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOL ry. Käytännössä toiminnantarkastus eroaa varsinkin kirjanpidon ja tilinpäätöksen tarkastuksen osalta olennaisesti tilintarkastuksesta muun.


Jos haluaa maksaa lainansa pois jonain muuna aikana (on esim. ostanut asunnon ja maksaa velat pois saman tien), niin satanen on sopiva hinta laskelmasta ja maksaja on silloin laskelman tilaaja (=osakas). Halvin hinta ilman toimituskuluja 2€. Katso aina edullisimmat kaupat. Hinta määräytyy työn vaatiman osaamisen ja työtehtävän mukaan.


Omaan lukuun valmistetun tavaran myynnistä saatu tulo on kauppahintaa. Asiakaspalvelu: Puh. Se ei ole palkkaa eikä työkorvausta, vaikka suurin osa tavaran hinnasta olisi työn osuutta.


Kauppahintaa ovat esim.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit