maanantai 18. maaliskuuta 2019

Amk esitelmät

Luen AMK :ssa liiketaloutta suuntautumisenani henkilöstöjohtaminen. Läsnäolopakkoa ei ole. Usein on myös etätehtävä kurssin aiheesta esitelmän lisäksi. Kielten tunneilla toki läsnäolo suullisen näytteen antamisen vuoksi. Lapin AMK on ympäristönä rento ja ilmapiiri myönteinen mukavien opettajien lisäksi.


On todella hienoa, että meillä on täällä pohjoisessa mahdollisuus opiskella laaja-alainen geronomin ammatti. Nostetta särkikaloista- seminaari Rantasalmella KEHITYS ALKAA NÄKYÄ OSALLISTU 29. SEMINAARIIN JÄRVISYDÄMESSÄ! Särkikalojen arvoketjun kehittämiseen liittyvä seminaari järjestetään tänä vuonna kolmannen kerran.


Tulee mukaan kuulemaan. Suomen kallioperä- ja maaperägeologian perusteet, maalajiluokitus, maalajien rakenneominaisuudet, hydrauliset ominaisuudet, pohjavesi, routa ja routiminen. Digital Open Badge-Driven Learning – Inspiring Practices for Emerging Ecosystems of Competence Development. Presentation in Second policy learning foruUnlocking the potential of learning at the workplace by, and for, teachers and trainers in VET. Kuinka niistä selviää.


Amk esitelmät

Kaivosvesiosaamisen verkostotilaisuus 24. Käsitykseni mukaan niiden läpäisemiseen tarvitaan vahvaa lukio-tasoista pohjaa, jota minulla ei ole. Jos olen ymmärtänyt oikein kielioppia ei juurikaan kerrata vaan opiskellaan oman alan sanastoa. Lisäksi kaikki suulliset esitelmät hirvittävät, sillä niitäkin kuulemma joutuu pitämään. Moniviestimestä voit katsoa JAMKin avoimia oppimateriaaleja sekä suoria verkkovideolähetyksiä ilmaiseksi.


Opiskelija tuntee betonin osa-aineet ja niiden ominaisuudet. AMK -esitelmien tekeminen on haastavaa, sitä ei voi kiistää. Ne tehdään aiheista, joita et itsekään etukäteen tunne, jotka ovat usein aivan umpitylsiä ja jotka esitetään yleisölle, jota ei voisi vähempää kiinnostaa. Väitän kuitenkin, että ankeastakin tilanteesta saa seuraavien neuvojen avulla enemmän irti.


Oulun ammattikorkeakoulussa voit suorittaa ammattikorkeakoulu- tai Master-tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta. Kyllä Turun amk :ssa, muutama opettaja harrastaa samojen asioiden kirjoittamista taululle vuodesta toiseen. Jos sait edellisvuoden opiskelijan vihon niin samat tekstit ilmestyivät taululle.


Paras vastaus, mitä Turun amk opettaja on antanut oppilaalle, joka ihmetteli valmistustekniikka oli se on salaisuus. Opinnäytetyö jätettiin vaan kirjallisena maikalle ja siitä tuli arvio. Menoinfosta löydät Tampereen ja koko Pirkanmaan tapahtumat ja menovinkit.


Voit myös jättää oman menovinkkisi. AMK -agrologi Lotta Junnonaho esitelmöi opinnäytetyöstään Maataloustieteen päivillä. Hänen opinnäytetyönsä käsitteli emolehmätilan laidunnusstrategioita. Lotta kertoi esityksen jännittäneen ehkä hieman enemmän kuin esitelmät agrologikoulutuksen aikana, mutta kokemus oli kuitenkin mukava. Perehdytystilaisuus ”Laatulannoitteita nyt ja jatkossa” pidetään 30.


Haaga-Helia amk :n Helia-talossa Helsingin Pasilassa, Ratapihantie 13. Tilaisuus on tarkoitettu sekä laatujärjestelmässä jo mukana olevien yritysten että muiden alan yritysten edustajille ja sidosryhmille. Vaikka lyhenteen loppuosana on vakiintuneesti ammattikorkeakoulua tarkoittava AMK ~ amk , ei XAMK-lyhenne avaudu edes silloin, kun varsinainen nimi esitetään sen rinnalla.


Lyhennettä ei myöskään pysty kirjoittamaan kuullun perusteella oikein. Lisäksi sen aiheuttamat mielikuvat ovat omituisia, jopa epäsuotuisia: X- amk ? Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Lähes kaikilla tutkinto-opiskelijoilla on suoritettuna lukio tai ammatillinen koulutus ja kaikilla YAMK-tutkinto-opiskelijoilla on AMK - tai muu soveltuva korkeakoulututkinto.


Tätä ei avoimen AMKin opiskelijoilta vaadita, mutta opinnoissa pärjääminen vaatii työelämässä tai muuten hankittuja vastaavia taitoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit