tiistai 26. maaliskuuta 2019

Tulityökortti kuopio

Tulityökortti kuopio

Lue lisää ja ilmoittaudu! Ilmoittaudu mukaan! Ryhmäkurssit nopealla aikataululla. Käy lista läpi, ja valitse sinua kiinnostava koulutus.


Tulityökortti kuopio

Voit lähettää kouluttajalle yhteydenottopyynnön, jolloin saat lisätietoa koulutuksesta. Voit myös tarkentaa hakuasi valitsemalla kategorian, koulutustyypin tai paikkakunnan. Järjestämme työturvallisuus- ja tulityökursseja suomen, englannin ja venäjän kielillä. Säännöllisiä kursseja järjestetään joka viikko Kuopiossa. Tilauksesta järjestämme kursseja ympäri Suomea.


Suorita tulityökortti. Katso ja hae töitä nyt! Kurssipäivän päätteeksi tehdään kirjallinen koe. Työturvallisuuskortti. Myytävänä tulityölupakaavakkeita ja sammutuspeitteitä.


Pohjoismaisten palontorjuntaliittojen hyväksymä tulityökortti hyväksytään myös Suomessa. Tulityölupakaavake A6-koko! Tilapäisellä tulityöpaikalla tulitöitä tekevällä, samoin kuin tulityöluvan myöntäjällä, tulee olla voimassaoleva tulityökortti. SPEKin rekisteripalveluista tai verkkokaupasta voi tilata uuden kortin kadonneen, mutta voimassaolevan tulityökortin tilalle. Sähköisen tulityöluvan etuna on esimerkiksi, että lupa voidaan antaa tulityöpaikalla ja samalla dokumentoida työympäristö vaaranapaikkoineen.


Tutustu sähköiseen tulityölupaan tästä linkistä. Suomessa myönnetty tulityökortti on voimassa Pohjoismaissa ja vastaavasti muissa Pohjoismaissa myönnetty tulityökortti hyväksytään Suomessa. Kurssin hyväksyttävästi suorittaneelle myönnetään tulityökortti , joka on voimassa vuotta.


Tulityökortti kuopio

Uusi tulityökortti yhdisti tulityökorttikoulutuksen sekä katto- ja vedeneristysalan tulityökorttikoulutuksen. Koulutuksiin ilmoittautuminen puh. Kurssin hinta sisältää oppimateriaalin, harjoitukset, kortin, kahvit ja lounaan. Kurssilla opitaan keskeinen ohjaava lainsäädäntö ja ohjeistus sekä eri osapuolten vastuut. Kurssin jälkeen ymmärretään tulityön ennakkosuunnittelun ja tulityöluvan merkitys sekä osataan tehdä työ turvallisesti.


Suomen pelastusalan keskusjärjestön myöntämä tulityökortti tulee löytyä jokaiselta tulityöpaikalla työskentelevältä. Päivän päätteeksi tulityökortti suoritetaan. Kilatia Oy tarjoaa tulityökorttikoulutukset ympäri Suomen. Mikäli tarvitsemaasi koulutusta ei löydy kalenterista juuri nyt, ota yhteyttä toimistoomme. Pihlajamäki Oy on koulutus- ja konsultointitoimisto jonka pääpaikka on Turussa, koulutuksia pidämme koko Suomessa.


Käyntiosoite INNOCUM, S1-rakennus, A-porras, 2. Oppisopimuskoulutuksen haun kautta voit hakea ammatilliseen perustutkintoon, ammatti- tai erikoisammattitutkintoihin tai jonkin yksittäisen tutkinnon osan suorittajaksi. Yhteystiedot - Luotettava koulutuksen asiantuntija Suomen Ammattiliikenne Akatemia. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit