torstai 4. huhtikuuta 2019

Eezy vmp

Anna e-tunnuksen laskuttaa puolestasi. Rekisteröinti on ilmaista! VMP -konserniin kuuluvat VMP Varamiespalvelu-, Voima-, Enjoy-, Extraajat-, Personnel-, Corporate Spirit- ja Eezy -brändit.


Eezy vmp

VMP on kasvanut vahvasti orgaanisesti ja yritysostojen kautta. Henkilöstöpalveluyritys VMP muuttaa nimekseen Eezy. Yhtiökokous on hyväksynyt 17. Mielestäni VMP lentää melko lailla sijoittajien kollektiivin tutkan alla, tai sitten tätä hinnoitellaan ultrasykliseksi firmaksi jonka liiketoiminnan pohjan oletetaan putoavan laskusuhdanteessa. Uudesta nimestä Eezy Oyj on tarkoitus päättää muodollisesti ylimääräisessä yhtiökokouksessa joulukuussa.


VMP on toiminut tähän asti usealla eri brändillä. Nyt tehdyn nimimuutoksen tarkoituksena on. Eezy Urassa tarjoamme työnhakijoille henkilökohtaista työnhakuvalmennusta, ura- ja ammatinvalintaohjausta sekä työnvälitystä asiakkaan toiveiden mukaan. Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaamme tilanne vaatii yksilöityjä toimenpiteitä – siksi räätälöimme Eezy Uran sisältöä asiakaslähtöisesti.


Palvelua toteuttavat asiantuntijamme eivät ainoastaan ole työnhakuvalmennuksen. Eezy on uunituore Suomen suurin työelämän toimija, jossa yhdistyy vuoden kokemus työstä ja sen tekijöistä. Me rakennamme unelmien työelämää yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa.


Eezy auttaa tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Eezy kehittää työpaikkoja paremmiksi ja tekee tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Eezy Urapalvelussa tarjoamme työnhakijoille henkilökohtaista työnhakuvalmennusta, ura- ja ammatinvalintaohjausta sekä työnvälitystä asiakkaan toiveiden mukaan.


Eezy vmp

Työelämän murros on täällä. Digitalisaatio, tekoäly ja robotit valtaavat työmarkkinat syrjäyttäen kokonaisia ammatteja ja muuttaen työuria monimuotoisemmiksi ja pirstaloituneemmiksi. Eezy tarjoaa palveluita muuttuvan työelämän tarpeisiin. Eezy VMP Kouvola on Kouvolan alueella toimiva henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys. Olemme osa valtakunnallista Eezy Groupia.


Käy kauppaa osakkeella Eezy Oyj ( EEZY ) pörssissä Nasdaq Helsinki Ltd. Nordnetissä voit käydä kauppaa edullisin hinnoin. Klikkaa tästä ja katso osakekurssi. Osallistu tutkimukseen ja arvontaan! VMP toteuttaa Haaga-Helian myynnin ja visuaalisen markkinoinnin opiskelijan kanssa opinnäytetyön.


Eezy vmp

Tutkimuksen tavoitteena on selvittää mielikuva VMP :stä brändinä ja työnantajana. Kysely on tarkoitettu yli 18-vuotiaille Suomessa asuville henkilöille. Uusi brändi tukee yhtiön missiota toteuttaa työelämän unelmia ja tavoitetta saavuttaa markkinajohtajuus. Toimenkuva Eezy Ura on Eezy konserniin kuuluva asiantuntijaorganisaatio, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaitamme löytämään oma paikkansa työelämäss Tule myynnin työharjoitteluun Eezy Uralle Ruoholahteen!


Tekevät unelmien työelämästä totta nyt yhtenä Eezynä. Keskustelufoorumi - Seuraa keskustelua Sharevillen kommentoiduimmista Eezy Oyj. VMP ) ja Enersenselle, jotka ovat myös HPL:n alan suurimman yrityksen listalla. Sähköpostiosoitettasi ei käytetä muihin tarkoituksiin, ja voit perua milloin tahansa. Yrityksen perustaminen lama-aikaan herätti ystävysten lähipiirissä hämmästystä.


Erilaisiin henkilöstö- ja rekrytointipalveluihin erikoistunut VMP muuttaa nimeään. Uudeksi nimeksi tulee Eezy , yhtiö kertoo tiedotteessaan. Samalla yhtiö esittelee uuden strategiansa.


Smile on osa VMP -konsernia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit