tiistai 23. huhtikuuta 2019

Vr transpoint liikevaihto

Olemme logistiikan kokenut moniosaaja – raiteilla ja renkailla. VR Trackillä merkittäviä urakkavoittoja. Tarjoamme rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluita, jotka vastaavat teollisuuden tarpeisiin.


Vr transpoint liikevaihto

Massatavaroiden kuljettaminen on arkeamme. Itella Logistiikkaa. Tarkasta junien aikataulut ja osta liput. Junalla matkustat edullisesti ja ympäristöystävällisesti. Osta liput ajoissa ja säästä.


Liikevaihto nousi prosenttia. Tilikauden tulos oli 11miljoonaa euroa ja liikevoittoprosentti oli 11. Yhtiön omavaraisuusaste oli prosenttia.


VR haluaa parantaa tulostaan ja kasvattaa etenkin konsernin parasta tulosta tekevää tavaraliikennettä, mutta kasvaa myös. Kappaletavaralogistiikasta luopuminen on osa VR -konsernin strategian muutosta, konsernin toimitusjohtaja Mikael Aro sanoo tiedotteessa. VR tuo tämän vuoden aikana matkustajille uusia palveluja: ravintolavaunut ja paikanvarausjärjestelmä uudistuvat, ensimmäiset matkaketjupilotit tuodaan markkinoille. VR -konsernin vertailukelpoinen liikevaihto laski edellisvuodesta, mutta liiketoiminnan tulos parani.


VR Lähijunat -sovellus on nopein ja helpoin tapa ostaa lippu – nyt myös sarja- ja kausiliput myynnissä. Helpointa ja nopeinta on, kun ostat liput kirjautuneena Veturi-tunnuksillasi. VR Group tiedotti tuloksestaan 1. Lieksassa ja Nurmeksessa toimivien Binderholzin sahojen tavaravirrat keskitetään tehokkaiksi junakuljetuksiksi Kotkan ja Haminan satamiin. Aiesopimuksen piiriin kuuluvan kappaletavaralogistiikan liikevaihto on noin 1miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä reilut 800. Uusi kalustotyyppi tuo lisää joustavuutta ja tehokkuutta rikastekuljetuksiin.


Yhtiö hoitaa osa- ja täyskuormat sekä kappaletavarat pääsääntöisesti Venäjällä, Baltiassa ja keskisessä Itä-Euroopassa. Transpoint International (FI) Oy on VR -konserniin kuuluva kansainvälisen maantielogistiikan tytäryhtiö. Haluatko kehittyä infra-alan ammattilaiseksi työskentelemällä projekteissa, jotka liikuttavat ihmisiä ympäri Suomen? Puolen vuoden trainee-ohjelmassa pääset tutustumaan kattavasti mielenkiintoisiin projekteihimme ja suuntautumaan joko ratikoihin, sähkö- tai infrarakentamiseen.


Kuljetusten kysyntä jatkuu pirteänä samalla kun rautateiden toimintaympäristössä tapahtuu muutoksia. VR on keskittymässä ydinliiketoimintoihinsa, kappaletavaralogistiikasta luopuminen on osa VR :n strategian muutosta, VR -konsernin toimitusjohtaja Mikael Aro sanoo. Kasvuun vaikuttivat sekä lisääntynyt metsäteollisuuden tuotanto että syksyn kelirikko. VR on matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys, joka toimii Suomen lisäksi mm.


Ruotsissa ja Venäjällä. Matkustajaliiken-teeseen kuuluu junaliikenteen lisäksi linja-autoliikennettä. Martti Koskinen on 1. Konsernin liikevoitto oli 19(18) miljoonaa euroa. Työturvallisuus on itseisarvo.


Cargo East Terminal on portti itään. Mukaan on kuitenkin otettu myös henkilökunnan palkkaverot. VR :n vertailukelpoinen liikevaihto pieneni kaikissa liiketoiminnoissa, voimakkaimmin matkustajaliikenteen kaukoliikenteessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit