tiistai 16. huhtikuuta 2019

Kirje salaiselle ystävälle

Turun Konekeskus Oy myy traktoreita ja työkoneita maatalouden tarpeista kiinteistö- ja tienhuoltoon. Verkkokaupastamme löydät puolestaan työkalut, pienkoneet ja varaosat. Dyecrestin väkevä paluu – Arviossa tuore ”Are you not entertained?


Tempauksen vetäjä jakoi osallistujat niin, että jokaiselle tuli oma salainen ystävä, jolle ommella jotain. Minä kerroin mailissa jotain kaikista kolmesta lapsesta ja salainen ystävä sai sitten päättää kenelle lapsistani hän ompelee. Juhannusviikolla postilaatikossa odotteli kirje josta paljastui viesti.


Matkakeskus (korkea rakennus) 1. Postaus tarkoitettu lähinnä sukulaisille. Tänä vuonna meitä onkin taas yksi enemmän. Tavaramäärä kämpässä vastaa kyllä tupla, jollei tripla määrää.


Vapaa-aikana tehdään sitten jotain: ompelee, neuloo, askartelee. Kunnostaa kotia tai ainakin yrittää. Koittaa aina keksiä jotain uutta, eikä koskaan jaksa lukea ohjetta loppuun asti vaan soveltaa. Rikoksentorjuntaneuvoston tehtäviin kuuluu antaa katsauksia rikollisuusongelmista ja suosituksia niitä vähentäviksi toimiksi. Master the Art of Presenting will inspire and challenge you to become a better speaker and leader.


Expert advice and practical workshops will transform your ability to persuade your audience. In this 1½ day intensive training, you will go deep into the art of presentations and learn what it takes to become an excellent presenter. Tule hyvään seuraan - vastuullisten kiinteistön omistajien joukkoon!


Työllisyyspalvelut kaunis på svenska Myrskylän työllisyyspalvelut tarjoaa ohjausta ja neuvontaa työttömille työnhakijoille. Salainen ystävä -rinki vaatii paitsi osallistujia myös emännän, joka pitää lankoja käsissään. Emäntä ei itse osallistu leikkiin, vaan hoitaa kaikki järjestelyasiat. Hän ottaa vastaan ilmoittautumiset, jakaa parit, kirjaa kun lahja tai esimerkiksi kirje on lähetetty ja kun se on kuitattu vastaanotetuksi, vastaa kysymyksiin jne. Palaa takaisin navigaatioon Kasvatus ja opetus Palaa takaisin.


Nyt samointein aloitan tekemään tohon sivuun sivua johon tulee kaikki salaiselta neuleystävältä tulleet jutut sekä mitä lähetän itse omalle salaiselle neuleystävälle, sivut julkaisen sitten kun on tullut paljastettua ystävälle itsensä. Nämä kortit valmistuivat ystävänpäivän tienoilla mutta en voinut laittaa niitä silloin blogiin koska yksi salaiselle ystävälle lähtenyt kortti olisi voinut paljastaa minut jos hän olisi kurkannut blogiini. Kuvat on leimattu ja väritetty. Kortissa on kiinni sellofaanipussi ja sydämet ovat vaahtokarkkeja. Itse oikeastaan koen koko homman kaksijakoisesti, on hirveen kiva vääntää ja keksiä kaikkia kivoja pikkujuttuja omalle salaiselle ystävälle , kuin toisaalta sit on jännittävä oottaa paketteja ja välimuistamisjuttujakin.


Osallistuin SNY-kierrokseen ekaa kertaa viime loppuvuodesta ja nyt pääsin kevätkierrokselle mukaan myös. Tarkoituksena on siis lähettää kaksi pakettia salaiselle ystävälle , yksi toukokuussa ja yksi kesäkuussa. Teemana on äidin hemmottelu, eli ei kestovaippoja, lastenvaatteita, luonnonkumisia tutteja tai velliaineksia. Tiedotamme toiminnastamme myös uutiskirjeiden välityksellä. Uutiskirjeiden vastaanottajat on tallennettu Pirkanmaan liiton tilaajarekisteriin.


Rekisteröityminen perustuu vastaanottajien suostumukseen. Halutessaan vastaanottajat voivat peruuttaa uutiskirjeen tilauksen. Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit