torstai 25. huhtikuuta 2019

Golf uudet säännöt 2019

Uusin muutos astui voimaan poikkeuksellisesti jo 1. Pelaajan opas ladattavissa TÄSTÄ. Hanki oma sääntökirjasi tai. Nyt nähdään tuon kuusivuotisen prosessin ensimmäiset hedelmät.


Jos aiemmin on saattanut tuntua, että säännöillä lähes etsitään rangaistuksia pelaajille, on kyseisiä kohtia pyritty karsimaan.

Muutama muutos tulee olemaan huomattava pelin kannalta. Uudet sääntökirjat tulevat klubille myyntiin keväällä. Tältä sivulta löydät helposti linkkejä sivuille, josta saat parhaiten tietoa uusiin sääntöihin liittyen.


Golfliiton sivuille pääset tästä. Golfin uudet säännöt astuivat voimaan 1. Golfliiton julkaisemiin videomateriaaleihin liittyen uusiin sääntöihin pääset tästä. GoGolf koosteeseen uusista säännöistä pääset tästä.


Uudistuneeseen sääntökirjaan.

Kaikki säännöt tarkastettiin ja uudelleen kirjoitettiin. Lisäksi termejä ja määritelmiä uusittiin. Suomenkielinen paperiversio sääntökirjasta on saatavilla myöhemmin keväällä. Arviolta maaliskuun puolessa välissä).


Infoamme heti kun saamme sääntökirjoja klubille. Sääntökirjan suomennos on julkaistu ja v oit tutustua ja ladata PDF-tiedoston TÄSTÄ. Ladykapteenien ja seuratoimijoiden tapaaminen 18. Ladygolf - Tapahtumat - 23.


Seuraavaksi joku kuitenkin kysyy milloin suomenkielinen versio ilmestyy, joten vastaan, ettei ihan vielä. Käännöstyö on toki aloitettu, mutta julkaisukelpoista versiota saadaan odotella vielä jonkin aikaa. Syyskokouksen yhteydessä 17.


Asiantuntijana Suomen tunnetuin golftuomari Arto Teittinen. Suomenkieliset säännöt ovat nyt saatavilla alla olevasta linkistä. Pistä jo kalenteriin, että Arto Teittisen sääntöilta LPG jäsenille on ti 16. Kyseessä on suurin sääntöuudistus yli vuoteen.


Tarjoamme teille yhteenvedon tärkeimmistä muutoksista.

Etsintäaika (Sääntö 18) Pallo liikkuu etsimisen yhteydessä (Sääntö 7) Pallon tunnistaminen (Sääntö 7) min. Tällä kertaa muutokset ovat hyvin merkittäviä ja laajoja. Koko sääntökirjan rakenne muuttuu ja moni golfkentällä tapahtuvista asioista muuttuu joko rangaistuksiltaan tai toimintatavoiltaan.


Please note that copying text and images from this website is not permitted. Kannattaa kerrata tärkeimmät kohdat, se säästää lyöntejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit