maanantai 15. huhtikuuta 2019

Raju ulosajo turussa

Mies saatiin ulos autosta vasta, kun pelastuslaitoksen yksikkö sai palon sammutetuksi. Ulosajon päätteeksi auto syttyi palamaan. Poliisin mukaan yksin liikkeellä ollut kuljettaja oli ajanut Helsingin suuntaan ja toistaiseksi tuntemattomasta syystä suistunut ajoradan oikealle puolelle.


Auton kyydissä ollut loukkaantui vakavasti maanantai-iltana sattuneessa henkilöauton ulosajossa. Suistumisen jälkeen auto syttyi palamaan eikä kuljettaja onnistunut pääsemään ulos autosta.

Yksin liikkeellä ollut kuljettaja oli ajanut Ohikulkutiellä Helsingin suuntaan ja toistaiseksi tuntemattomasta syystä suistunut ajoradan oikealle puolelle. Ennen tieltä suistumistaan kuljettaja oli ohittanut kaksi samaan suuntaan mennyttä autoa kovalla vauhdilla. Päivystävän palomestarin mukaan autossa matkustajana ollut henkilö loukkaantui vakavasti. Turussa – Maikki joutuu pitämään palkatonta vapaata,.


Henkilöauton kuljettaja loukkaantui lievästi. Molemmat kuljetettiin Turun yliopistolliseen keskussairaalaan. Raju henkilöauton ulosajo Salossa 27.

Silmitöntä ilkivaltaa. Auto oli tulossa Raision suunnasta. Autossa on ollut viisi matkustajaa joista neljä loukkaantui ja yksi menehtyi tapahtumapaikalle.


Asiasta tiedottaa seuraavaksi. Miehen ajama auto suistui ojaan, pyöri ja syttyi lopulta tuleen, kerrotaan poliisista. Pelastusviranomaiset saivat miehen ulos autosta ja hänet kuljetettiin sairaalahoitoon. Kaikkien aikojen turvaaja. Kouvolan SM-rallissa sattunut raju ulosajo pisti Vuorisalon suunnitelmat uusiksi – “Vielä ei ole montaa kertaa seinät kaatuneet päälle” 17.


Toni Pitkäsen kuvaama video Tampereen moottoritiellä Lempäälässä on järkyttävää katsottavaa. Raju ulosajo lähes suoralla maantiellä Joensuussa. Ohikulkija soitti hätäkeskukseen lauantai-iltana hieman ennen kello 23. Paikalle hälytettiin useita pelastuslaitoksen yksiköitä ja poliisi.


Lieksassa Joensuuntiellä maanantaiyönä 30. Samuli Vuorisalolla on katse tiukasti tulevaisuudessa. Mies menehtyi saamiinsa vammoihin tällä viikolla.

SM1-luokan Suomen mestariksi itsensä ajoi Teemu Asunmaa, SM2-luokassa Esa Ruotsalainen, SM3-luokassa Sami Pajari ja SM4-luokassa Jesse Turunen. Ralli SM -sarjan kauden viimeinen osakilpailu, Mad-Croc SM Ralli Salo-Turku, tarjosi jännitystä. Inhimillisessä ja koskettavassa 112-sarjassa seurataan tilanteiden kulkua siitä lähtien, kun kansalainen soittaa 112-numeroon hätätilanteessa. Jokaisessa jaksossa syvennytään erilaisiin mielenkiintoisiin aiheisiin hätäkeskuspäivystäjien ja pelastajien kertomusten voimin ja tutustaan läheisesti eri viranomaistahojen vaativaan työhön Uudellamaalla, Pohjois-Savossa ja Varsinais. Voitto maistuu erityisen hyvältä, kun takana on kuitenkin pitkä tauko ja alla on se kesäkuun Joensuun raju ulosajo.


Kilpailu sujui hyvin, joskin luottamus oli kateissa alussa. Sain kuitenkin tästä voitosta nyt paljon itseluottamusta ja tästä on hyvä lähteä Tampereelle, Nikko iloitsi. Tyttö löytyi hieman ennen yhtätoista hyvässä kunnossa kaverinsa luota.


Saaristomeren Airistolla sattunut veneonnettomuus on vaatinut toisen kuolonuhrin, kertoo Lounais-Suomen poliisi Twitterissä. Poliisi on saanut Turun yliopistollisesta keskussairaalasta tiedon toisesta kuolleesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit