tiistai 9. huhtikuuta 2019

Poliisi luvat

Poliisi on toimivaltainen viranomainen matkustusasiakirjoihin liittyvissä asioissa ja myöntää ampuma-aseiden ja aseen osien hankkimiseen ja hallussapitoon oikeuttavia lupia sekä yksityiseen turvallisuusalaan liittyviä hyväksymisiä. Poliisi myöntää ampuma-aseiden ja aseen osien hankkimiseen ja hallussapitoon oikeuttavia lupia. Aselupahakemukset toimitetaan poliisilaitokselle.


Ampuma-aseen ja kaasusumuttimen hankintaan ja hallussapitoon oikeuttava lupa voidaan antaa myös Suomessa rekisteröidylle tai julkista tehtävää hoitavalle yhteisölle ja säätiölle. Selaimesi JavaScript on kytketty pois päältä.

Tämä sivu vaatii JavaScript:n toimiakseen. Kytke selaimesi JavaScript päälle ja yritä uudelleen. Poliisi perusti vuosi sitten uuden videokanavan, Poliisituben.


Mitä saavutimme, ja mitä opimme? Tavoitteenamme oli julkaista Suomen juhlavuoden kunniaksi sata videota. Monet suunnitelmat menevät matkan varrella uusiksi, niin myös tämä.


Videoita julkaistiin lähes puolet enemmän.

LUVAT JA HAKEMINEN. TAPAHTUMAILMOITUS POLIISILLE – POLIISI. Poliisin sähköisen asioinnin ajanvarausjärjestelmä. Varaa ajat kerralla koko perheelle. Jos koko perhe on tulossa jättämään yhdessä saman lupatyypin hakemukset, voit liittää kaikkien henkilötiedot samaan varaukseen, jolloin järjestelmä pyrkii löytämään teille peräkkäiset ajat samalta palvelutiskiltä.


Sanoiko poliisi , että luvat tulee 1 varmasti vai kuittasko vain että jos tulee niin tulee postissa. Itse kävin haastattelussa 25-päivää sitten ja ei ole vielläkään kuullunut. Ei sanonut, että luvat tulee postissa ja epäilyttää, että keksivät jotain syitä, että ei myönettäisi. Poliisihallitus antaa neuvontaa, kun kyse on valtakunnallisesti tai yhden poliisilaitoksen aluetta laajemmalla alueella toimivan yhteisön tai säätiön lupa-asioista. Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla (arpajaishallinto(at) poliisi.


Bingolupa-asioissa neuvontaa antaa Poliisihallitus. Poliisi (AMK) -tutkinto antaa kelpoisuuden vanhemmaksi konstaapeliksi ja muihin miehistövirkoihin. Tutkinnon suorittanut voi työskennellä sekä rikostutkinnassa että valvonta- ja hälytystehtävissä.


Tästä osiosta löydät lisätietoa rahankeräyksistä. Osioon sisältyy tietoa luvanvaraisuudesta ja rahankeräystoimintaan liittyvästä tilitysvelvollisuudesta.

Poliisi voi vaatia tarvittaessa myös muita selvityksiä, kuten esim. Moottorikäyttöisten ajoneuvojen käyttämistä maastossa valvovat poliisi , Tulli ja Rajavartiolaitos. Metsähallitus valvoo hallinnassaan olevilla alueilla moottorikäyttöisten ajoneuvojen käyttämistä maastossa. Aselupa, puhekielessä usein aseenkantolupa, on valtion viranomaisen, yleensä poliisin myöntämä lupa jonka avulla luvanhaltija voi ostaa, omistaa, hallussapitää tai kuljettaa ampuma-asetta. Elintarvikealan luvat , ilmoitukset ja hakemukset.


Lupiin ja ilmoituksiin tarvittavat lomakkeet on koottu yhdelle sivulle. Lupa tarvitaan seuraavissa tilanteissa. Ilmoitus elintarvikkeiden alkutuotantopaikasta tai ilmoitus alkutuotantotuotteiden kuljetuksesta.


Tilaisuuden järjestäjän on tapahtumasta riippuen haettava hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua vaadittavat luvat eri viranomaisilta tai tehtävä vaadittavat ilmoitukset eri viranomaisille. Yleisötilaisuuden järjestämistä valvovat monet tahot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit