keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Venäläiset lentotukialukset

Tässä luokassa on seuraava alaluokka. Seuraavat sivua kuuluvat tähän luokkaan. Meidän on vastattava sopivilla toimilla, kommentoi Britannian puolustusministeri Michael Fallon venäläisten laivasto-operaatiota uutistoimistoille.


Venäjän ainoalla lentotukialuksella torstaina syttynyt tulipalo saatiin sammutettua perjantaina, kertoivat venäläiset uutistoimistot. Admiral Kuznetsov -lentotukialuksella riehuneessa palossa kuoli kaksi ihmistä, laivaston sotilas ja upseeri. Lentotukialukset ovat Yhdysvaltain hegemonian maailmanlaajuisia symboleja. Gerald R Fordia nimitetään hehtaariksi itsenäistä Yhdysvaltain aluetta. Yhdysvaltalaiset hävittäjät häätivät viikonloppuna kaksi venäläistä pommikonetta lentotukialuksensa läheisyydestä Tyynellä merellä viikonloppuna, kertoo CNN.


Osaston koko nimi oli ”Erikoishyökkäysosasto jumalan tuuli”. On todettu, että venäläiset käyttivät toisessa maailmansodassa kamikaze-menetelmää aikaisemmin kuin Japani. Myös Saksalla oli oma kamikaze-joukko, Sonderkommando Elbe. Kamikaze oli Japanin laivaston termi: Japanin armeija käytti termiä taiatari (suom. yhteenajo).


Sikakoirahan väittää, että venäläiset eivät toimettomana katso jos USA hyökkää Assadin alueille. Sivut, jotka ovat luokassa Sotalaivat maittain. Noh, Israel kävi jo tekemässä tuhojaan, eikä mitään. Etsi vain otsikoista.


Tuhoutunut kone oli juuri tällainen versio. Venäjän puolustusministeriö kiistää, että venäläiset koneet olisivat pommittaneet avustussaattuetta Syyriassa. Venäjä kertoi aiemmin päivällä selvittävänsä asiaa. Puolustusministeriön mukaan pommittajina eivät myöskään olleet Syyrian armeijan koneet. Ranskalaiset toisen maailmansodan lentotukialukset.


Yhdistyneen kuningaskunnan toisen maailmansodan korvetit. Tämän jälkeen Laivaston suunnitelma hyökkäyksestä etelään syrjäytti Maavoimien Venäjän suunnitelman. Venäläiset Venäjän–Japanin sodan taistelulaivat.


Elohopea ja sen johdannaiset taitavat olla ainoita metalleja, jotka ovat huoneenlämmössä nestemäisessä muodossa. Tutkailin kerran Muurmaskin ja sen lähialueitten juttuja, ja löysin viitteen, että mm. Ensimmäisessä maailmansodassa kuoli paljon venäläisiä sotilaita ja sota sujui huonosti. Pietarissa oli lakkoja ja mielenosoituksia. Keisari joutui luopumaan vallasta.


Mitkä päätökset johtivat El Alameinin taistelun ratkeamiseen liittoutuneiden hyväksi? Miten Neuvostoliitto torjui Hitlerin joukot Stalingradissa? Kenraalit sodassa -dokumenttisarjassa pureudutaan toisen maailmansodan merkittävimpiin taisteluihin. Na Tervetuloa National Geographic -kanavan nettisivuille! Täältä löydät tietoa huippuohjelmistamme.


Sekä ilmataistelutekniikan, että vedenalaisen taistelutekniikan kehitys ovat tehneet noista aivan tarpeettomia resurssituhlareita. Tälläiset asiat kuin koiratappelu ja esim. Osoitus siitä, että kone on tosiaan näkymätön, koska alue, jossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit