torstai 11. huhtikuuta 2019

Lisätuloja työn ohessa

Voit tehdä lähes mitä vaan ja laskuttaa työstä Ukolla ilman omaa yritystä. Keskity ydinosaamiseesi ja anna meidän hoitaa byrokratia. Liity ilmaiseksi jo tänään! Mietityttääkö jokin?


Katso vastaukset kysymyksiisi! Päätä hintasi, varattavuutesi ja hallitse ilmoituksiasi oman aikataulusi mukaan.

Tästä artikkelista löydät vinkkejä miten tienata lisätuloja kotona tai ylipäätään sen oman työn tai työttömyyden ohessa. Rahan tienaaminen on taito siinä missä vaikkapa tennis tai jääkiekko. Harjoitus tekee tässäkin asiassa mestarin ja iso määrä harjoittelua tekee Hillomaisterin. Suomessa opiskellaan lisätuloja työn ohessa paljon kieliä ja esim. Moniin tutkimuksiin voi osallistua kotisohvalta binäärinen vaihtoehtoalgoritmi käsin.


On sanottu, että ihmisillä ei ole puutetta rahasta vaan hyvistä ideoista. Aiemmin kirjoitin miten pitää menot pienenä, nyt vuorossa postaus aiheesta miten hankkia lisätuloja. Lisätulot voivat tulla tarpeeseen päätoimisen työn tai opiskelun ohella, vanhempainvapaalla, työttömänä tai eläkkeellä.

Jos rahasi ovat jatkuvasti vähissä, kannattaa kulutustottumusten ohella miettiä myös keinoja tie. Voit työskennellä oman työsi ohella ja saada energiahoidoista lisätuloja tai voit ryhtyä päätoimiseksi energiahoitoalan ammattilaiseksi. Monet opiskelevat myös vain mielenkiinnosta ja oppiakseen hoitamaan itseään ja läheisiään. Mikä sitten onkaan sinun motivaatiosi perehtyä energiahoitoihin, on juuri se oikea. Toimi freelancerina työn ohessa tai viikonloppuisin.


Freelancereille on tarjolla erilaisia palveluita, joiden ideana on yhdistää työn tekijä ja tilaaja. Tyypillisiä freelancer-töitä ovat graafikon palvelut, käännöstyöt, ohjelmointi ja erilaiset artikkeleiden kirjoitustyöt. Listasimme tapaa hankkia lisätuloja.


Osa keinoista ei vaadi edes kotoa poistumista, toiset tarvitsevat enemmän ponnisteluja. Lisätienesti voi olla jotain muutamista kympeistä useisiin satoihin euroihin riippuen omasta aktiivisuudesta ja vaivannäöstä. Kaikkia lisätuloja voi hankkia työn ohessa. Näillä epäonnistujilla () ei ole käytössään toimivaa liiketoimintajärjestelmää, jonka sinä voit saada liittyessäsi valmiiseen järjestelmään.


Ohessa sinulla voi halutessasi olla myös muuta omaa liiketoimintaa. Kuvittele miltä tuntuu kun joku toinen on jo tehnyt työn puolestasi. Haluatko tienata työn ohessa ? Vuokraa varasto, sanoo asiantuntija.


Voit saada lisäansioita myös eläkkeellä ollessasi tai toisen työn rinnalla.

Löydät meiltä useita työpaikkoja, sillä etsimme kasvavaan joukkoomme uusia myyntineuvottelijoita ja myyntiedustajia. Kun haluaisi hankkia lisätienestejä oman työn , opiskelun, eläkkeen tai muun tilanteen ohessa , se tietysti vaatii jonkin verran oma-aloitteisuutta ja hieman yrittäjähenkeä. Kannattaa kokeilla, mikä olisi oma tapa saada lisätienestejä.


Mahdollisuuksia on monia. Yksi tapa on alkaa kevytyrittäjäksi. Kuubalaisperheille Casa Particular -yrittäjyys antaa elannon tai lisätuloja muun työn ohessa. Casa Particularissa on mahdollisuus myös ruokailla, eli tarjolla on aamiaista (tavallisesti leipää päällisineen, kananmunaa ja hedelmiä sekä kahvia), lounasta ja illallista. Kerromme sinulle, miten tienata rahaa kotoa käsin – jopa ilman erityistä ammattitaitoa tai lahjakkuutta.


Voit hyödyntää ansaintakeinojamme, olitpa sitten opiskelija tai eläkeläinen, työtön tai työssäkäyvä. Olen yksinyrittäjä ja kaipaan tällä hetkellä lisätuloja oman toimintani kehittämisen rinnalle. Oma työni painottuu enemmän ilta-aikaan, joten päiväaikaan tapahtuva siivous sopii minulle erinomaisesti muutamana päivänä viikossa Sevalia hoitaa markkinoinnin ja laskutuksen asiakkaalta, joten minun tarvitsee vain ilmoittaa ajat, jolloin olen käytettävissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit