keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Suomi fi valtuutus tilitoimistolle

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Voit myös pyytää oikeutta asioida toisen henkilön tai yrityksen puolesta. Tee valtuutus Suomi.


Huomaa, että vanhat Katso-valtuutukset eivät muutu automaattisesti uusiksi Suomi. Katso taulukosta, mitä valtuutta voit käyttää eri verkkopalveluissa ja asiointikanavissa. Kela siirtyy käyttämään Suomi. Tähän asti Kelan asiointipalvelussa on edelleen käytössä Katso-palvelun valtuudet ja tunnistautuminen.


Pääset testaamaan palvelun perustoiminnallisuuksia, kuten esimerkiksi toisen henkilön tai yrityksen valtuuttamista sekä valtuuden pyytämistä toiselta henkilöltä tai yritykseltä. Katso-tunnistautumista tai valtuuksia ei teknisen rajapinnan käytössä tarvita. Tarkista, että valtuuden tiedot ovat oikein ja vahvista valtuutus.


Saat kuittauksen, että valtuuden vahvistaminen on onnistunut. Yrityksesi antamat valtuudet näkyvät vahvistuksen jälkeen kohdassa Annetut valtuudet. Pyydäthän valtuutuksen saajaa kirjautumaan Kevan työnantajan verkkopalveluun. Verkkopalvelun kautta voi myös saada ja lähettää sähköisiä tiedoksiantoja ja asiakirjoja Suomi.


Tulorekisterin valtuuksiin liittyvissä asioissa auttaa tulorekisteri. Mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa tilitoimiston ja tilitoimiston asiakkaan kannalta. Vuodenvaihteen jälkeen suomi. Tilitoimiston kannattaa siis ehkä miettiä ”kokonaispaketti” eri viranomaispalveluista, joihin asiakkaalta halutaan valtuutus. Tällä hetkellä yhdistykset eivät voi vielä antaa Suomi.


Yhdistykset eivät voi vielä antaa Suomi. PRH:n uudesta yhdistysrekisteristä. Näin valtuutus onnistuu jatkossa myös yhdistyksiltä. Omaverossa marraskuussa – liikkeen- tai ammatinharjoittaja, anna kirjanpitäjälle suomi.


Katso-organisaatiotunnistus ja valtuutushallinta on 1. Veroasioiden hoito kattaa myös nämä uudet toiminnot, joten muutos ei normaalitilanteessa aiheuta lisätyötä tilitoimistolle tai asiakkaalle. Toimitusjohtaja (tj.) antaa sitä edustavalle yritykselle ( tilitoimistolle tai huolintayritykselle) valtuuden tehdä ALA-ilmoituksia. Olemme ottaneet nyt käyttöön nettilasku. Palvelusta löytyy myös nettikuitti sovellus jolla voit kuvata kuitit ja lähettää ne palvelun kautta tilitoimistolle. Miten yritys hyväksyy tilitoimistonsa valtuuspyynnön tulorekisterin sähköisen asiointipalvelun käyttöön Suomi.


Yksityishenkilö voi valtuuttaa palkanlaskennan toiselle henkilölle tai yritykselle (esim. tilitoimistolle ). Tämän jälkeen asianhoitajalla tulee olla voimassa oleva Suomi. Valtuuttaminen onnistuu joko Suomi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit