perjantai 26. huhtikuuta 2019

Vetuma jamk

Please authenticate yourself. After authentication you will see a list of all your accounts and you can choose which one to reset password. Jos käytössäsi ei ole edellä mainittujen pankkien verkkopankkitunnuksia tai muusta syystä VETUMA -palvelun käyttö ei ole kohdallasi mahdollista, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan ottamalla henkilökohtaisesti yhteyttä opiskelijapalveluihin tai yksikön IT-tukeen.


JAMK on kansainvälisesti auditoitu ja akkreditoitu, työelämän arvostama korkeakoulu. Tutkintokoulutuksen ohella JAMK soveltaa uusia oppimismenetelmiä kaupalliseen koulutukseen sekä kotimaassa että koulutusviennissä. Muista salasanan vaihtamisen jälkeen päivittää se kohdalleen myös kaikkiin käyttämiisi päätelaitteisiin, jotta tunnus ei mene lukkoon vanhalla salasanalla tehtyjen kirjautumisyritysten jälkeen. Ota käyttöön korkeakoulun käyttäjätunnukset Vetuma -nettipalvelusta. JAMK Jyväskylän ammattikorkeakoulu - JAMK University of Applied Sciences.


Kampuskoneilla JAMKin verkossa siirry osoitteeseen elmo. Elmon sähköinen työpöytä. Kirjaudu sisään organisaatiotililläsi.


HAKA-Login -kohdasta voivat kirjautua muissa korkeakouluissa työskentelevät, jos heille on annettu JAMKin Optiman käyttöoikeus. Alinta kirjautumiskohtaa käyttävät ne, jotka ovat saaneet JAMK:n Optimaan erillisen paikallistunnuksen (esim. testi- ja yhteistunnukset). Kirjoita JAMKin käyttäjätunnus ja salasana ja klikkaa. JAMK tarjoaa yrittäjyyspalveluita opiskelijoille, henkilökunnalle ja yrittäjille.


TKI-projektit Projektitoiminnan tuloksia syntyy soveltavasta tutkimuksesta, menetelmäkehityksestä ja kokeiluista aina seminaareihin ja työpajoihin asti. Get your JAMK username. The Vetuma -service works with banking codes. If you do not have banking codes (Nordea, OP, Sampo etc.) please contact the Student Services (studentservices(at) jamk. You need the username e. Tutustu uuden verkonkäyttäjän oppaaseen ja siellä erityisesti Vetuma -ohjeeseen käyttäjätunnuksen hakemisesta.


Nouda henkilökohtainen käyttäjätunnuksesi ja salasanasi Vetuma -palvelusta. Vetuma -tunnistautumispalvelu toimii pankkitunnuksilla. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, ota yhteys avoimen AMK:n yhteyshenkilöön. Flammarionin piirroksen väritetty jäljitelmä. Huomaa sanat Urbi et Orbi kuvan alareunassa.


LabraNet account password. Uudet opintojaksot Learn-ympäristössä! Opintojaksot toteutetaan vuoden alusta lähtien Learn ja Open Learn -oppimisympäristöissä. Moodle-ympäristö arkistoidaan 31. Kouluverkon tavoitteena on tieto- ja viestintätekniikan tarkoituksenmukaisen käytön edistäminen opiskelussa ja opetuksessa.


These subdomains of vetuma. These links are from different websites. JAMKOn jäsenyyttä voi jatkaa 1. Metropolia on Suomen suurin ammattikorkeakoulu pääkaupunkiseudulla.


Tule rakentamaan kanssamme parempaa tulevaisuutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit