torstai 25. huhtikuuta 2019

Omaisuuden ja toiminnan vakuutus

Vakuutukset sinulle, läheisillesi ja omaisuudellesi. Osta kätevästi netistä! Oikea Turva yrityksellesi. Mukaan jo yhdellä vakuutuksella. Laske vakuutuksesi hinta ja osta!

Aina sattuu ja tapahtuu. Ota vakuutus joka kattaa yllättävät tilanteet kotona ja matkalla. Katso eri vakuutusten ehdot ja hinnat täältä. Vaivaton tapa hankkia vakuutukset. Tutustu ja laske hinta!


Omaisuuden ja toiminnan vakuutukset sopivat kaikille aloille ja kaikenkokoisille yrityksille. Yritystoimintaan sisältyy aina erilaisia riskejä, jotka voivat toteutuessaan aiheuttaa lisäkustannuksia ja häiriöitä koko yritykselle.

Tarjoamme vakuutukset niin henkilöstösi, kiinteistösi ja muun omaisuutesi kuin yrityksesi toiminnan turvaksi. Helppo ja kattava vakuutus ammattiautoilijoiden ja koneyrittäjien omaisuuden ja toiminnan turvaamiseen. Työkone-extra Turvaa yrityksesi irtain omaisuus ja työkoneen lisälaitteet Työkone-extra-vakuutuksella. Toiminnan vastuuvakuutus korvaa yrityksesi toiminnasta aiheutuneet henkilö- ja esinevahingot ja niihin suoraan liittyviä varallisuusvahinkoja. Vakuutus ei kata varallisuusvahinkoja, jotka eivät välittömästi liity henkilö- tai esinevahinkoon.


Selvitämme puolestasi, onko vahingonkorvausvelvollisuutta syntynyt. Reino Vakuutus Omaisuuden vakuutus Omaisuuden vakuutus pitää sisällään: - Palovakuutuksen, joka korvaa palovahingot sekä tulisijasta tai lämmityslaitteesta äkillisesti ja arvaamattomasti nousseen noen aiheuttamat vahingot. Palovakuu-tus korvaa myös kaasun ja höyryn aiheuttamat räjähdysvahingot. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi yrityksen toimiala ja toiminnan laajuutta kuvaavat tiedot ja tunnusluvut, kuten liikevaihto, henkilö-määrä ja palkkasumma.


Toiminnan vakuutuksia ovat kiinteistön vastuuvakuutus, kiinteistön hallinnon vastuuvakuutus ja kiinteistön oikeusturvavakuutus. Enemmän tietoa kiinteistövakuutuksista, mm. Fennian internet-sivuilta. Avaintietoesitteet.


Yritysvakuutuksen avaintietoesite Yritysten vastuuvakuutusten avaintietoesite. Pörssiosakkeiden ja sijoitusrahasto-osuuksien vakuusarvo on yleensä suunnilleen niiden markkina-arvosta, jonka määrittäminen on helppoa, koska pörssiosakkeiden ja rahasto-osuuksien hinnat noteerataan päivittäin.

Lisäksi osakkeet ja rahasto-osuudet on helppo muuttaa nopeasti rahaksi pienin kustan-nuksin. POP Matkavakuutuksella. Miksi odottaisit hoitoon pääsyä?


Katso vakuutusyhtiöiden ehdot ja valitse tarpeisiin sopiva vakuutus helposti täältä. Kotona ja matkalla tapahtuu, vahinkoja sattuu, tavaroita rikkoutuu ja peruutuksia tulee. Yrityksen omaisuuteen tai esimerkiksi alihankkijaan kohdistunut vahinko voi lamauttaa liiketoiminnan täysin, mutta pakollisia kuluja syntyy silti yhä. Jos autolla on Kasko- vakuutus , se korvaa todennäköisesti auton. Omaisuusvakuutukset korvaavat omaisuuden menetystä.


Jos naapurin tietokone sisältyy hänen kotivakuutukseensa, se saattaa korvata tietokoneen rikkoutumisen. Sekä vastuu- että oikeusturvavakuutuksessa vakuutettuina henkilöinä (niitä henkilöitä, joiden hyväksi vakuutus on voimassa) ovat vakuutuksenottaja, eli se, jonka nimissä vakuutussopimus on, sekä hänen kanssaan samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet. Vastuuvakuutukseen sisältyy aina omavastuu. Onko yrityksessäsi varauduttu tulipaloon, vuotovahinkoon tai ilkivaltaan?


Varaudu vahinkotilanteisiin omaisuusvakuutuksilla. Meiltä hankit vakuutukset edullisesti ja jonottamatta juuri silloin, kun sinulle sopii. Company claims service.


We help you with your company´s claim matters.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit