maanantai 15. huhtikuuta 2019

Kypros turvallisuus 2019

Unelmien matkat Tjäreborgilta. Tutustu Tjäreborgin laajaan tarjontaan tästä! Suosittuja kohteita, yli miljoona hotellia maailmalla. Kyproksen lähellä olevilla merialueilla on mannerlaattojen liitoskohtia. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun.


Juuri se tekee Kyproksesta kiehtovan lomakohteen. Laitetaanpas taas julkiseksi ehkä se vuoden tylsin blogikirjoitus eli Kyproksen hintatasoa. Listaus, joka kuitenkin yleensä matkailijoita kiinnostaa, ainakin minua. Kaikki hinnat on kerätty Ayia Napan ja Protaraksen turistimarketeista, tavaroista, joita tuli ostettua tai silmäiltyä. Tällä kertaa asuimme lasten kanssa all inclusive hotelleissa koko kaksi viikkoa, joten ulkona syömiset.


Saarella paistaa keskimäärin 3päivää vuodessa aurinko, joten lämpimät lomapäivät ovat taattuja. Kyproksen eri lomakohteet sisältävät toinen toistaan useampia rantoja, pieni lomakyliä ja aktiviteetteja. Ja kaikkien uimisen ystävien iloksi, sijaitsevat hotellimme rannoilla, joita huuhtova merivesi on Euroopan puhtainta (EU:n vuosittaisen raportin mukaan). Valitse lomakohteesi!


Nykyisin saaren eteläosa on kreikkalaisten asuttaman Kyproksen tasavallan hallinnassa. Kauneutta ja rakkautta riittää vielä nykypäivänäkin, sillä aurinko hellii Kyproksen saarta poikkeuksellisen paljon. Lataa ilmainen opas koneiden ja laitteiden CE-merkinnästä.


Myös Sinä voit voittaa matkan minne haluat. Kyproksella sijaitsevat hotellit, lennot Kyprokselle sekä Kyproksen säätietoja, matkakuvia ja -kokemuksia. Tässä artikkelissa listaamme Kyproksen hintatasoa, jotta saat apua reissubudjettisi laskemiseen. Lomakohteena Limassol sopii sinulle, joka haluat rentoutua auringosta ja uimisesta nauttien, mutta kaipaat lomallesi myös vaihtelua.


Limassol on nykyaikainen suurkaupunki, joka tarjoaa sekä rantoja, viehättäviä keskiaikaisia kortteleita vanhan linnan ympärillä, muotiliikkeitä että myös historiallisia nähtävyyksiä ja iltaelämää. Lapsiystävällinen Kypros. Tunnemme siis tämän kohteen läpikotaisin ja tiedämme, mikä on paras hotellivaihtoehto, kun matkustat lasten kanssa ja kaipaat hieman rauhallisempaa ympäristöä.


Säätila kuukausittain Kuumin ja paras aika matkustaa Pafokselle on kesä-syyskuussa, jolloin sää on parhaimmillaan. Odotettavissa on riittämiin kuumaa auringonpaistetta, sinistä ja pilvetöntä taivasta sekä lämpöä. Jos olet omatoimimatkalla tai menossa riskialttiille alueelle, kannattaa tehdä matkustusilmoitus. Sen avulla ulkoministeriö voi saada sinuun yhteyden kriisin tai hätätilanteen sattuessa. Kyproksen presidentti on sekä valtionpäämies että hallituksen johtaja, joten erillistä pääministerin virkaa ei ole.


Kypros - Kaikki tarpeellinen tieto kohteesta. Presidentti valitaan suoralla kansanvaalilla viiden vuoden välein, samoin kuin 80-paikkainen kansanedustuslaitos eli Kyproksen edustajainhuone. Nikosia on Kyproksen pääkaupunki saaren keskiosassa, Pedieosjoen rannalla.


Kaupungin ilmasto on subtrooppisen ja kuuman puoliaridin välillä. Edustusto on verrattavissa suurlähetystöön, jonka päätehtävänä on ajaa maan etuja ja toimintalinjoja EU:ssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit