torstai 25. huhtikuuta 2019

Kultainen kolmio islanti

Hotelleja puoleen hintaan. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä!

Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu! Laajan valikoiman kirjakauppa netissä. Tutustu valikoimaan ja tilaa heti! Harjun kultainen kolmio.


Neste Rallien aikainen ravintola ja baaritoiminta. Näemme kuuluisat geysirit eli kuumat lähteet, joista purkautuu säännöllisin väliajoin kuumaa vettä ja höyryä. Kultaiseen kolmioon kuuluu myös henkeä salpaavan upea Gullfossin vesiputous sekä Thingvellirin kansallispuisto.

Kultainen kolmio Kultaiseen kolmioon kuuluu ehkä Islannin tunnetuimmat luonnonnähtävyydet. Siellä kokoonnuttiin aikoinaan vuosittain säätämään lakeja ja välittämään tietoa. Thingvellir on myös paikka, jossa kristinusko julistettiin maan viralliseksi uskonnoksi yli tuhat vuotta sitten, ja Islanti itsenäiseksi valtioksi 17. Kultainen kierros mahtavilla lisukkeilla eli pysähdys paikallisella tomaattifarmilla lounaalla maksaa kuutisenkymmentä euroa. Varaa liput retkelle etukäteen!


Kultainen kierros on äärimmäisen suosittu, joten kesällä tie on ruuhkainen ja luonnonnähtävyyksiä ovat katsomassa sadat muutkin ihmiset. Reitin varrella on kuitenkin myös muita nähtävyyksiä, joissa pysähtyä. Tullaan sinne ensi perjantaina synttärimatkalle hyvän ystävän kanssa.


Autovuokraus Iceland 4xCar Rentalin kautta ja tarkoitus omin päin kierrellä. Aikaa on vain pari päivää ja ajateltiin suunnata etelärannikolle jäälaguunille asti, sekä toisena päivänä tsekata Kultainen Kolmio. Perheyritys Lomalinja tarjoaa n. Jokaisen matkan on tuottanut suomalaisena työnä yksi meistä, ja me myös vastaamme matkanne onnistumisesta alusta loppuun. Yhdistä matkallasi sekä elämyksellinen Pohjois-Intia, että rauhallinen, tyyni ja vihreä Etelä-Intia. Puisto on toiminut Islannin parlamentin kokoontumispaikkana 900-luvulta asti.


Ehkäpä Etelä-Intian lumous on sen luonnon raakuudessa, ystävällisissä ihmisissä, vehreydessä, lämpimässä monsuunituulessa, muinaisissa taidemuodoissa tai Kerala Ayurveda kokemuksessa – mitä ikinä se onkin, ihmiset puhuvat rauhallisuudesta, joka valtaa heidät tänne. Tauon jälkeen nousimme takaisin ratsaille ja matka jatkui samaa polkua pitkin takaisin kohti hevostilaa.

Rinnettä alaspäin laskeutuminen oli hyvin jännittävää, mutta hevoset suoriutuivat siitä rutiininomaisella kokemuksellaan ketterästi ja ohjaajilta sai neuvoja oman asennon hakemiseen laskeutumisen aikana. Intian perinteinen kiertomatka, joka kattaa Delhin, Agran ja Jaipurin – Kultaisen kolmion! Lukemattomia muuntelu- ja yhdistelymahdollisuuksia. Kuva: LASZLO ILYES, Flickr CC. Kultaiseksi kolmioksi (Golden Triangle) kutsutaan Intian suosituinta matkailureittiä, joka kulkee Delhistä Agran kautta Rajasthanin Jaipuriin.


Päivä Luontoelämysten Kultainen Kolmio -retki Päivä Reykjavíkin kaupunkikierros Päivä Reykjanes ja kylpyhetki Sinisellä laguunilla Päivä Näkemiin Islanti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit