keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Kuljetusyrittäjäksi ryhtyminen

Itseä kans kiinnostaa toi kuljetusyrittäjäksi ryhtyminen , mutta pakettiautolla koska ei ole edes c korttia. Yhdellä autolla oon homman suunnitellu alottaa ja yksityisille, sekä yrityksille palveluja tarjota. En siis yhdelle isolle talolle. Mitään en ole elämässäni katunut, paitisi kuljetusyrittäjäksi ryhtymistä, siis oikeasti todella katunut ja hartaasti. Koska ei tuo kuljetusyrittäjäksi ryhtyminen mitään ylitsepääsemätöntä fiksuutta vaadi.


Tavoitteena se, että kuljetusyrittäjäksi ryhtyminen olisi entistä helpompaa. Syitä mainitsemaasi hintojen polkemiseen on varmasti monia, mutta olisiko yksi syy se, että nykyään kuljetusyrittäjäksi ryhtyminen on ehkä vähän liian helppoa ja yrittäjäksi ryhdytään monesti vain siksi, (anteeks vaan hieman ruma ilmaisu) kun ajaminen on niin helkkarin kivaa ja vielä kivempaa on, kun on oma nimi auton kyljessä. Tärkeää on, että mahdollisimman moni puolustusvoimien kuljettajakoulutuksen saanut jatkaisi kuljettajana. Tavaraliikenteen yrittäjäkoulutuksen sisältöä ja koulutuksen pituutta tulisi arvioida uudestaan, jotta se vastaisi nykypäivän tarpeita. Yrittäjän työttömyysturva on tärkeä aihe, josta jokaisen aloittavan.


Yrittäjäksi ryhtyminen vaikuttaa työttömyysturvaasi , jota on hyvä selvittää etukäteen. Mahdollinen työttömyys ei ole este kevytyrittäjyydelle. Lue, miten työttömyysturva on.


Myös virallinen yrittäjästatus saattaa vaikuttaa työttömyysturvaan. Minä päätin jo ammattikoulussa, että yrityksen perustan. Ja vielä vanhempi ajatus on oma rekka ja rekkakuskiksi ryhtyminen , liikennelupakurssilta tapaamiseen ehättänyt yrittäjä toteaa. Kiinteistöhoitoyrittäjälle on Somerolla saumaa, mutta leveää elämää ei ole tiedossa.


Seppänen työllistää kesäisin myös veljeään. Lisäksi perehdytään kuljetusasiakirjoihin, erikoiskuljetuksiin, vakuutuksiin ja vahinkotapauksiin. Työpaikkoja tarjoavat kuljetusliikkeet, teollisuuden ja kaupan sekä kuntien ja valtion laitosten varastot ja kuljetuspalvelut.


Yhtenä vaihtoehtona on kuljetusyrittäjäksi ryhtyminen. Vastauksissa oli samansuuntainen linja siitä, että kuljetusyrittäjäksi ryhtyminen on helppoa, mutta liiketoiminnan käynnistäminen ja alalla menestyminen on tänä päivänä haasteellista. Suurimmaksi haasteeksi vastauksissa nousi alalla vallitseva kova kilpailu, mutta esiin nostettiin myös yrittäjien asenne ja tietyt ominaisuudet yrittäjyyttä ajatellen. Sellainen tuntuma jäi, että uusien autojen peruskauppa kävi ihan hyvin, mutta hyvien käytettyjen ostajat olivat paljolti poissa.


Puhelin soi päivin ja öin, Mikko virnistää. Mikko Pitkänen myöntää, että totta kai yrittäjäksi ryhtyminen hieman hirvittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit