tiistai 2. huhtikuuta 2019

Sral kesäleiri 2019 ohjelma

Mediakasvatus, radio- ja televisioarkistot sekä muuta mediaan liittyvää tietoa. Tutustu sivuillamme! Bild från sommarlägret i Hankasalmi. Liiton kesäleiri pidettiin Petäys Resortissa 11. Kesäleirillä oli 8kävijää.


Tästä voi tutustua Radio Hamin tallenteisiin kesäleirin esityksistä sekä hallituksen.

Tämä bulletiini luetaan lauantaina 13. Tampereen Radioamatöörit ry OH3NE toivottaa lämpimästi kaikki tervetulleiksi viettämään Suomen Radioamatööriliiton Syyspäivää Sastamalan Ellivuoreen. SRAL :n Syyspäivä Ellivuoressa 16. Lataa tästä bussilinjan 6kesäaikataulu. Hämeenlinnan keskustan linja-autoasemalta kulkee bussilinja 6Tyrväntöön.


Kristus, rohkeuteni, 4. Vierumäki, Heinola. Mukana olivat Hannu (5FP) ja Jari (5GWF), Wille (5LEP) tuli toisaalta päin omalla kyydillä. Tarpojaohjelma on pyritty rakentamaan myös niin, että ohjelma toimisi kaikissa lippukunnissa.

Radio hami ry edistää radioamatööritoiminnan sekä harrastusmuotoisen paikallisradio- ja televisiotoiminnan mahdollisuuksia Suomessa. FT-kusojen lokaattorit lokissa. WSJT-X -softassa FT:lla saattaa lokiin mennä joskus aivan väärä lokaattori vaikka vastaa kutsuun aivan oikealla lokaattorilla.


Kerhon perinteinen kesäleiri oli tänä vuonna jälleen Lievijärven rannalla metsästysseuran majalla eli Lievipirtillä. Kiitokset Kauvatsan metsästysseuralle majan vuokraamisesta käyttöömme. Matti Huutonen oli luvannut hyvää säätä koko viikonlopuksi eikä pettänyt - sää oli mitä parhain. Sopivan lämmintä ja poutaa. Hattulassa Petäys Resortissa, joka sijaitsee Vanajaveden rannalla.


Hakijoita oli tällä kertaa hieman normaalia enemmän eikä hallituksen tarvinnut leiriä järjestää tätä vuonna itse. Perhe valitti, ettei television ääniä kuule satasen vauhdissa. Työnantajan työttömyysvakuutusmaksu on prosenttia. Työntekijän työeläkemaksu, jos työntekijä 53–-vuotias, 85. TYÖELÄKEVAKUUTUSMAKSUT.


Korotusperusteina voivat olla esimerkiksi prosentti- tai indeksikorotus , porrasvuokra tai korotuksen. Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus ja myös määräaikainen vuokrasopimus päättyvät. Ohjelma on helppo asentaa eikä. Jos vuokrasopimuksen ehdon soveltaminen olisi vuokrasuhteissa noudatettavan hyvän tavan.


Learn how to coach and ask the right questions (Growthroom) Tapahtumat. Talvitapahtuma Valkjärven Lähtelänrannassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit