maanantai 29. huhtikuuta 2019

Älypäät terveys

Terveys - Älypää ilmaiset nettipelit ja tietovisat. Todelliset Älypäät Yhteistyökumppanit Pelikone. Joulukalenteri Pelikone. Järkevämpää ajanvietettä ilmaiseksi!


Pelaa Mahjongia, Sudokua, erilaisia nettipelejä tai useita visoja. Voit myös tehdä oman tietovisasi. Itkua, parkua, ripulia ja oksennusta. Nyt se jo vähän laulaa, joten parempaan päin varmaankin mennään. Meidän nuorimmainen on kiduttanut sitä aamun hyppimällä sen päälle.


Idiootit huutaa, kuinka jokaista tuulivoima megaa vasten pitää rakentaa saman verran korvaavaa kapasiteettiä. Tiede ja teknologia. Urheilu ja kuntoilu.


Pikku-Kouvolan älypäät ja ympäristökuntien kepulaiset saavat sosiaali- ja. Vierailija: Sisällä tuskasen kuuma. Mites teltassa nukkuminen?


Onko sielläkin järkyttävän kuuma, jos vasta illalla auringon laskettua pystyttää? Tai jo aikasemmin mutta varjoon? BBC:n televisiojohtaja Danny Cohen luonnehtii Mayallia todella loistavaksi koomikoksi – Hänen ajoituksensa oli omaa luokkaansa ja hänen esiintymisensä ainutlaatuista.


Taustalla on väite, jonka mukaan ulkoministeri Rex Tillerson olisi kutsunut Trumpia ääliöksi. Trump ei tosin usko väitteen olevan totta. Pelaa ilmaisia nettipelejä Suomen suosituimmalla pelisivustolla! Lue uusimmat uutiset ja sää Suomen johtavilta uutismedioilta MSN. Kirjaudu sisään Outlook-sähköpostiin (Hotmail).


Hei älypäät , meillä on tosi huono palkka suhteessa koulutukseen! Mielenkiintoinen ja hauska uutinen. Minua on jo pitkään ihmetyttänyt minkä vuoksi älykkyystestejä tehneet ilmoittavat järjestään tuloksekseen lukeman joka yleensä on reilusti yli 120. Samalla tauti tarttuukin sitten jo useampaan ihmiseen odotushuoneessa ja lääkärikin sen viimeistään sitten saa. Hän esiintyi myös Rowan Atkinsonin tähdittämässä televisiosarjassa Musta kyy.


Mayall oli Britannian tunnetuimpia koomikoita. Mayallin edustajat eivät kertoneet kuolinsyytä, mutta asiasta on luvattu antaa lisätietoa myöhemmin. Tässä vaiheessa alkaa hysteerinen ja itkuinen nauru sieltä ruudun toisesta päästä vaikka vastaus on tähänkin kysymykseen ’kyllä’. Sinun tapaiset älypäät eivät pysty uskomaan että tällainen on mahdollista koska se avaa mahdollisuuden että joku muu voi tehdä sen sinulle ja sehän on täysin absurdi väite älypäiden mielestä. Pikku älypäät voivat ratkoa tätä Viiru ja Pesonen Puupalapeliä, jossa on Palaa.


Sen on valmistanut Egmont Kärnan. Onko yhtään vuotta, etteikö jotkut älypäät pohtisi näiden superviulujen salaisuutta. Silti ne on testattu. Eivät asiantuntijat erottaneet uudemmista viuluista. Kyseessä taitaa ollakin sama ilmiö kuin HIFI -laitteissa.


On täysin selvää, että nykyinen terveydenhoitojärjestelmä ajaa meidät hyvin pian täydelliseen umpikujaan. Pääasiallisina syyllisinä pidän omaa etua ajavien lääkäreiden yläkastia, täydellisen pätemätöntä terveydenhoidon suunnittelua ja johtoa (THL ja KELA), lääketehtaiden valtaamia potilasyhdistyksiä (Sydänliitto, Diabetesliitto) ja omaan napaansa tuijottavia ja. Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit