torstai 25. huhtikuuta 2019

Poliisi huutokauppa 2018

Suomen kiinnostavin kauppapaikka. Jopa tuhansia kohteita! Täynnä mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia kohteita. Raision Poliisiaseman sisäpihalla. Konepajankatu Riihimäki.


Huutokauppa alkaa klo 10. Käynti on sisäpihan puolelta. Myytävien aseiden näyttö klo 9. Sivustolla on jatkuvasti myynnissä monipuolinen valikoima ajoneuvoja, työkoneita, asuntoja, tontteja, työkaluja, kalusteita ja paljon muuta. Poliisi myy yleisillä huutokaupoilla tavaraa, joka on päätynyt poliisin haltuun takavarikoissa tai löytötavarana.


Kaupan voi olla esimerkiksi autoja, polkupyöriä, koruja, kelloja, silmä- ja aurinkolaseja, soittimia, kameroita ja työkoneita. Myyntiin on tulossa muun muassa 1haulikkoa, kivääriä, pienoiskivääriä, pistoolia, pienoispistoolia ja revolveria. Poliisihallitus myy jälleen lokakuussa poliisille luovutettuja aseita. Poliisin jokakeväinen polkupyörähuutokauppa, jossa huutokaupataan löydettyjä ja varastettuja polkupyöriä.


Koneet, ajoneuvot, maatalouskoneet, korut, kellot, taloustavarat, elektroniikka ja paljon muuta. Kauttamme myydään esimerkiksi huonekaluja, valaisimia, design- ja taide-esineistöä, maalauksia, koruja ja monenlaisia keräilykohteita. Tyhjennämme toimeksiantona myös muuttokohteita, varastoja ja kuolinpesiä.


MITEN HUUTOKAUPPA TOIMII? Kun esine jätetään Helanderille myyntiin, se tutkitaan, kuvataan ja luetteloidaan esille huutokauppaluetteloon. Kun huutokauppa , johon esine on tulossa myyntiin, lähestyy, esine tuodaan näyttöön, jossa ostajat voivat tulla tutustumaan myytäviin kohteisiin. Ostajat jättävät tarjouksensa haluamallaan tavalla.


Poliisi järjestää Joensuussa ensi viikolla löytötavarahuutokaupan. Myynnissä on muun muassa polkupyöriä, koruja, kalastustarvikkeita ja jopa viulu. Joensuun poliisiasemalla osoitteessa Pykäläkuja 1. Konkurssipesien nettihuutokauppoja ja ilmoituksia livehuutokaupoista. Kaikki meni - Löytö.


Tule huutamaan huutokaupassa konkurssipesä, yritysten. Poliisi aikoi maanantaina myydä viiden metsähanhen lihat huutokaupalla Muhoksella. Viime tingassa poliisi kuitenkin ilmoitti, ettei se pidäkään huutokauppaa aiotusti maanantaina kello 12.


Poliisi on eilen illalla takavarikoinut hirvisonnin, joka on ammuttu metsästyksen yhteydessä. Poliisin mukaan tapaus ei liity aiemmin tänä syksynä ilmi tulleisiin salakaatoihin. Pohjanmaan poliisi huutokauppaa huomenna lauantaina hirven lihan Finbyn metsästysseuran lahtivajalla Närpiössä. Ivalossa poliisin huutokauppa.


Lisäksi tarjolla on poliisin käytöstä poistettuja kameroita ja valokuvaustarvikkeita. Tampereen kaupungin satamatoimisto järjestää venehuutokaupan Hiedanrannassa keskiviikkona 23.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit