tiistai 9. huhtikuuta 2019

Te toimisto tampere

Takaamme parhaat hotellihinnat. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä!

Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu! Tarjolla yhteensä 7ha alue yrityksellesi. Rakenna menestyksesi Pukkilaan! Osta koko alue tai pienempi tontti.


Loistavat yhteydet joka ilmansuuntaan! TE - toimisto laatii kanssasi suunnitelman työnhaun onnistumiseksi.

Tässä palvelussa voit hyväksyä ehdotetun suunnitelman tai laatia oman suunnitelmaehdotuksen TE -toimistolle, tarkastella suunnitelmassa sovittuja tehtäviä ja kertoa mitä olet tehnyt. Tampereen työvoimatoimisto sijaitsee Pellavatehtaankadulla. Suljettu viikonloppuisin.


Asiantuntijapalveluiden hyödyntämiseksi tarvitaan ajanvaraus. Käyttämällä tätä sivustoa ja hyväksymällä tämän käytännön annat TE -toimistot-palvelulle luvan tallentaa evästeitä tilapäisesti tietokoneen muistiin. Lähetä päivityspyyntö palvelun ylläpitäjälle Sivun tiedot ovat vanhentuneet, tarkistakaahan ne.


Lisäksi voit käyttää aukioloaikoina itsepalvelupäätteitä työn ja koulutuksen hakuun. Vaihtoehtoisesti käytössäsi on TE -puhelinpalvelun uraohjaus ja urasuunnittelun verkkopalvelut. Usein kysyttyä Asioi verkossa Puhelinpalvelut TE -toimistot Jätä palautetta Avoimet työpaikat Muita yhteystietoja.


Etkö löydä sivuiltamme tarvitsemaasi tietoa tai onko sinulla kysymys, johon haluat vastauksen? Hae kätevästi työtä ja avoimia työpaikkoja - löydä omasi! Työllisyyspalveluiden chatissa voi kysyä yleisluontoisia neuvoja ja ohjeita. Chat on auki arkisin klo 9-mahdollisuuksien mukaan. Kysymyksiin vastaavat aulapalvelun asiakaspalveluhenkilöt.


TE -palvelut on tarkoitettu työtä ja koulutusta hakeville henkilöille sekä yrityksille, yhteisöille ja muille työnantajille. Pirkanmaan TE -palvelut, Tampere.

Lue ja tilaa sähköinen palvelutiedotteemme! International HUB Tampere on osa kansallista Talent Boost -ohjelmaa, jonka tavoitteena on tehdä Suomesta houkutteleva maa kansainvälisille osaajille, edistää työnantajien halua ja keinoja rekrytoida osaajia sekä vahvistaa suomalaisten organisaatioiden kasvua osaajien diversiteetin kautta. Katso ja hae töitä nyt!


Katso kaikki avoimet työpaikat haulle Tampere. Toimisto on normaalisti avoinna arkisin kello 9–11. Viikonloppuisin suljettu. Palveluneuvoja on paikalla tiistaisin ja torstaisin kello 9–ja 12–15. Asiointipiste on asiakaspalvelupiste, josta saa usean viranomaisen palveluita.


Joissakin tilanteissa hakemuksen voi perua ilman, että sitä pidetään koulutuksesta kieltäytymisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit