keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Ne hyväksytään yhdistyksen sääntömääräisessä kokouksessa. Toimintasuunnitelman sisältö. Hyvän toimintasuunnitelman voi kirjoittaa monella tavalla. Tärkeää on, että se kuvaa selkeästi yhdistyksen toiminnan rakenteita ja sisältöjä. Yleisin toimintasuunnitelma on juuri yhdistyksissä ja säätiöissä, mutta joskus sellainen saatetaan laatia myös yrityksissä, joskin niissä puhutaan yleisemmin liiketoimintasuunnitelmasta.


Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Viestintäsuunnitelma on osa yhdistyksen toimintasuunnitelmaa. Perusviestintä on sen jälkeen helppo suunnitella. Yhdistyksen toimintasuunnitelma helpottaa yhdistyksen hallituksen työtä ja vastuunjakoa.


Tapahtumiin ja asioihin voidaan valmistautua ennakolta, työ-tehtäviä voidaan jakaa ja myös tiedottaminen on helpompaa. Yhdistyksen jäsenet hyväksyvät suunnitelman vuosittain ja sidosryhmät pääsevät siitä tarkistamaan, minkälaiseen toimintaan yhdistys on kyseisenä toimintavuotena sitoutunut. Vuosikertomuksen tarkempi sisältö määräytyy yhdistyksen tai organisaation tarkoituksen sekä sen toiminnan mukaan. Pohja yhdistyksen toimintasuunnitelmaksi. Kohdat on jaettu kätevästi osiin tavoite, vastuuhlö, aikataulu ja mittarit.


Yhdistyksen toimintasuunnitelma

PDF sisältää ohjeita. Asiaa edustajistoaloitteista ja aloitteiden tekemisestä. Vuosikellossa on mukana myös välilehti, jolle merkitään tapahtumien toteutumistiedot (mm. osallistujamäärä ja talous). Yhdistys kokoaa yhteen Riihimäen kaupungin, seurakunnan sekä säätiöiden palveluksessa olevat ja vastaavia palveluita tuottavien yksityisten yritysten palveluksessa työskentelevät sekä liiton järjestämisalalle opiskelevat.


KIINTEISTÖLIITTO SATAKUNTA RY. Yhdistyksen säännöissä määritellään toiminnan tarkoitus ja se kuinka tarkoitusta toteutetaan. YHDISTYKSEN TARKOITUS. Suomen Varhaiskasvatus ry:n toiminnan tarkoituksena on edistää lasten oikeuksia, kasvatusta ja hyvinvointia kotona, päivähoidossa, koulussa ja yhteiskunnassa yleisemminkin.


KSL-opintokeskus järjesti Rohkeutta tekemiseen -koulutuksen Forssan elintarviketyöläisille. Tavoitteena oli palauttaa mieliin sama into, joka vei heidät mukaan ammattiosaston toimintaan. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää eläinten hyvinvointia ja parempaa kohtelua Kreikassa, erityisesti Kreetalla, ja toimia ensisijaisesti koirien ja kissojen hyväksi edistämällä niiden hyvinvointia ja suojelemalla eläimiä parhaalla mahdollisella tavalla kärsimykseltä, kivulta ja tuskalta. Yhdistyksen tavoitteena on myös seminaareilla ja tietopalveluilla vaikuttaa alan positiiviseen kehittymiseen ja yleiseen tietoisuuden lisäämiseen kauppakeskus-liiketoiminnan ajankohtaisista asioista. Näillä toimenpiteillä ja yhteistyöllä muiden alan työnantajajärjestöjen kanssa yhdistys turvaa solmimiensa työehtosopimusten yleissitovuuden myös tulevina vuosina.


Pääpaino yhdistyksen toiminnassa on jatkaa ja toteuttaa suunnitelmia Tapaninvainion kehittämiseksi ja toimia asukkaiden edunvalvojana. Hallitus kokoontuu tarvittaessa. Osallistutaan Lapin kansallisen senioripiirin, Rovaniemen Eläkeläisten Yhteisjärjestö ry:n (REY) sekä Lapin eläkeläisjärjestöjen neuvottelukunnan toimintaan. Jotta jäsenistön tarpeet ja toiveet näkyisivät yhdistyksen toiminnassa, kannattaa jäsenistö ottaa mukaan toiminnan suunnittelun eri vaiheisiin. Yhdistyksen kotisivuja Internetissä päivitetään säännöllisesti ja toimintavuoden aikana pyritään ottamaan käyttöön myös uutta yhteistä markkinointimateriaalia.


Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Vaalitaan yhdistykselle vuosikymmenten varrella kertynyttä irtaimistoa ja pyritään tallentamaan perinnetietoja jälkipolville. Yhdistyksen tavoitteena on ylläpitää suunnitelmallista ja säännöllistä yhteydenpitoa paikallisten yritysten ja kaupungin elinkeinoviranomaisten sekä Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiön Business Tampereen välillä. Se on yhdistyksen jäsenten antama määräys ja ohje hallitukselle siitä, mitä sen ja muiden yhdistyksen toimijoiden odotetaan tulevana vuonna tekevän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit