keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Pubivisa kysymyksiä 2018

Konsepti on usein sama: kysymyksiä on parikymmentä ja ne on jaoteltu eri aihealueisiin. IS:n pubivisa on yleisvisa, jossa on neljä aihealuetta: ajankohtaiset uutiset ja asiat, viihde, yleistieto ja urheilu. Osa kysymyksistä on ihan perus yleistietoa, osa vaatii vähän enemmänkin triviaalitiedon osaamista! Oliko pubivisa , johon osallistuit hyvä, riman alitus tai jotain siltä väliltä? Anna äänesi ja kerro kokemuksistasi.


Eikö järjestämääsi tai vierailemaasi pubivisaa, tietovisaa tai tietokilpailua löydy sivustolta? Ilmoita pubivisa pubivisat. Päivitetty kysymyksen luvut tuoreempiin.


Pähkäily ja tietokilpakysymysten miettiminen pitää mielen virkeänä ja aivot notkeina. Testaa omat tietosi Käpyvisan kysymyksillä! Helsinki on Tampereen ohella Suomen parhaita kaupunkeja, jos asiaa lähestytään pubivisailijan näkökulmasta.


Kaikki uutiset ja artikkelit aiheesta Kysymystä. Helsingistä voit löytää viikon jokaisena päivänä pubivisan. Iltalehti toimittaa kiinnostavia artikkeleita tuntia vuorokaudessa. Klikkaa ja lue uusimmat jutut! Pop-visasta löytyy kysymyksiä jokaiselle pop-tietäjälle, fanitit sitten suomalaisia poptähtiä tai ulkomaan staroja!


Ensimmäisellä kierroksella kysellään yleisempää yleistietoa ja kakkoskierroksella keskitytään ajankohtaisiin aiheisiin. Kysymyksiä tulee laidasta laitaan tuoreista populaakulttuurin puheenaiheista ja sen marginaalin oudoista ilmiöistä aina perinteisiin tietokilpailuaiheisiin, kuten historiallisiin tapahtumiin ja urheisuorituksiin asti. Kuva-analyysia tehdessään voikin pohtia esimerkiksi seuraavia kysymyksiä : 1. Testaa, miten hyvin muistat kuluneen vuoden viihde- ja julkkisasiat!


Muistatko esimerkiksi, mikä oli ylivoimaisesti päättyvän. Kokosimme tämän kauden Haluatko miljonääriksi -kilpailun kysymykset, joissa kilpailijat ovat turvautuneet oljenkorsiin. Ja siellä saitilla ne korjaa kysymyksiä palautteen mukaan. Siis kun on tullut uutta tietoa. Ja siihen on kilpailu: jos huomaa mokan, saa pisteitä.


Visailu Yleistietoa - Perusvisailua eli sekalaisia yleistietokysymyksiä sivustolla visakisa. Maavoimat harjoittelee paikallispuolustuksen tehtäviä Kymenlaaksossa, Lapissa, Pirkanmaalla, Pohjois- Pohjanmaalla,. Viimeksi päivitetty. Kysymysten tekemisen Bastamow kokee haastavaksi, mutta myös antoisaksi. Tässä oppii itsekin, kun miettii kysymyksiä ja etsii vastauksia.


Koska kysymysten pitää olla monipuolisia, tulee tutustutuksi uusiin aihepiireihin”, sanoo Bastamow nauraen. Myös osallistujat ovat kehuneet Janna Bastamowin laatimia kysymyksiä hyviksi. Kielikuukauden kolmantena tapahtumana koittaa Pubivisa ! Luvassa on tiukkaa mutta rentoa kisailua, jossa pääset testaamaan tietämyksesi kieliin ja ystävänpäivään liittyvissä kysymyksissä.


Ystävänpäivän pubivisa järjestetään ke 14. Edisonin alakerrassa. Tule yksin tai kavereidesi kanssa mukaan rentoon illanviettoon! Urheilun kisapähkinä tänään suorana Porista: Toivottavasti tästä tulee Suomen suurin pubivisa Suosittua kisapähkinää voi pureksia tänään illalla livenä Porin Pub Winstonissa tai Yle Areenassa. Lavalle nousee muun muassa moninkertainen maailmanmestari Aino-Kaisa Saarinen.


Ratatöistä johtuvien korvaavien kuljetusten lähtöpaikat päivitetään tälle sivulle. Ocean Race lautapeli. Hyvä porukka ja lautapeli on voittamaton yhdistelmä. Parhaat lautapelit vapauttavat tunnelmaa, ovat hauskoja ja tarjoavat haastetta.


Ne ovat sopivasti erilaisia. Suomi Tietopeli on lautapeli, joka sisältää kysymyksiä Suomesta ja suomalaisuudesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit