maanantai 22. huhtikuuta 2019

Ilmoitus poliisille huumeista

Kokeile helppokäyttöistä suunnittelutyökalua tai valitse tuhansista malleista. Jos tiedät, keitä tapahtumassa on mukana, kerro se myös poliisille. Automaattivastaajaan on syytä ilmoittaa myös soiton ajankohta. Kaikki vihjeet otetaan huomioon ja ne tarkistetaan muista lähteistä. Huumausainerikostorjunta.


Tehokas huumausainerikollisuuden ja sen aiheuttamien haittojen torjunta edellyttää laajaa viranomaisyhteistyötä. Poliisi on sitoutunut oman tehtäväalueensa mukaisesti Valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaiseen toimintaan huumausainerikollisuuden torjumiseksi. Tilanne on toinen niiden rikosten osalta, jotka ovat suunnitteilla ja jotka voidaan estää. Muissa tapauksissa ilmoitus poliisille voidaan tehdä kirjallisesti erillisellä lomakkeella.


Jos työntekijä on epävarma siitä, onko tilanne sellainen, että ilmoitus pitää tehdä, hän voi kysyä neuvoa poliisilta mainitsematta lapsen tai nuoren nimeä. Ilmoitus tulee aina tehdä viipymättä. Kerro heti poliisille jos epäilet että joku polttaa, kasvattaa tai muutoin on tekemisissä puhtaan marihuanan kanssa. HUUUmeet on pahoja tuhoavia aineita. Kuulin tänään aika luotettavalta taholta, että mun ex-mies ja lasten isä ois alkanut käyttään ja diilaan huumeita.


Mä meinaan olla niin paska, että teen ilmotuksen poliisille , mutten löytäny netistä mitään, missä sen vois tehdä. Mikä on huumausaine? Lääketieteessä puhutaan huumausaineina ihmisten psyykkisiin toimintoihin, tunteisiin, mielialoihin ja kognitioihin vaikuttavista aineista. Aineen ominaisuuksien luonnehdinnan avulla ei kuitenkaan onnistuta sulkemaan määrittelyn ulkopuolelle täysin.


Tässä laissa tarkoitetaan kuluttajamarkkinoilta kielletyllä psykoaktiivisella aineella sellaisia huumaantumistarkoituksessa käytettäviä aineita, jotka voivat olla terveydelle vaarallisia ja joista on tehty ilmoitus valvontaan ottamista varten momentin kohdan e alakohdassa tarkoitetulla tavalla tai jotka ovat tällaisen aineen paikkaisomeereja ja jotka eivät ole lääkeaineita. Poliisin viesti hartolalaisille on, että rikosepäilyistä pitää tehdä virallinen ilmoitus. Paikallisten tuntuma on, että esimerkiksi kortittomista kuskeista ja rattijuoppoepäilyistä ei ilmoiteta poliisille , joko siksi ettei uskalleta tai viitsitä tai ettei poliisin uskota reagoivan asiaan.


Tarkasteluajankohtana liikenneonnettomuudessa osallisena oli neljä huumeista kärähtänyttä. Epäiltyjen kiinniotoissa paljastuu poliisin mukaan usein myös muita rikoksia. Tyypillisesti huumeiden vaikutuksen alaisena ajelee mies, joita viime viikolla tavoitetuista kuljettajista oli 15. Suomalaisen pankin nopea reagointi ja ilmoitus poliisille epäilyttävästä rahasiirrosta oli merkittävä, koska sen perusteella saatiin tutkinta nopeasti käyntiin ja poliisi pääsi rahavaroihin kiinni.


Tämän ansiosta rikoksen vahinkoja voitiin minimoida. Poliisille tuli ilmoitus eksyneestä henkilöstä Rukalla n. Ulkomaalainen mieshenkilö oli poistunut ravintolasta n. Itä-Suomen poliisille tuli eilen perjantaina hieman ennen puolta yötä ilmoitus , että Kuopion Kuntolaakson kiinteistön vartija oli ottanut rakenteilla olevasta uimahallista karkuun juosseen 19-vuotiaan varkautelaismiehen kiinni. Jos ruiskuja alkaa löytyä tietystä paikasta toistuvasti, siitä on hyvä ilmoittaa poliisille ja kaupungille. Mihin voi ottaa yhteyttä, jos on poliisille asiaa huumeista ? Kokonaisuudessaan päivä sujui melko rauhallisesti. Helsingin poliisi on ottanut itsenäisyyspäivän iltaan kello mennessä kiinni yhteensä kuusi henkilöä rikoksilta ja häiriöltä suojaamiseksi.


Kotkassa Kapteeninkadulla. Poliisi eristi tapahtuneen johdosta Kapteeninkadun Keskuskadun ja Kymenlaaksonkadun risteyksistä. Tapahtumapaikalla selvisi, että ammuskelu oli tehty Kapteeninkadulla olevasta asunnosta.


Takaa-ajon aikana kuljettaja muun muassa heitti irtainta tavaraa auton ikkunasta ja roikkui ylävartalo ulkona autosta kovassa nopeudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit