torstai 4. huhtikuuta 2019

Blanko bändi

Yhtyeen kokoonpanoon kuuluu Pauli Hauta-aho (laulu, kitara), Jakke Saarinen, (rummut, taustalaulu) ja Jykke Tikka (basso, taustalaulu). Itselleni täysin uusi tuttavuus Blanko painaa esikois(?)-EP:llään heti kaasun pohjaan vauhdikkaalla Bad Dream –rallilla. Tarttuvan riffin ja viettelevän melodian kuljettaman A-osan jälkeen huomaa jo silmäilevänsä levyn kantta tarkemmin, sen verran valmiilta yhtye kuulostaa alkutahdeista lähtien. Onko entisillä Flylow-miehillä eväitä nousta kehujen korkeuteen?


Katso, millaisia toimintoja sivua hallinnoivat ja sisältöä julkaisevat ihmiset tekevät.

Stimulation Paradise”. Levy pursuaa modernia, energistä ja dynaamista rockia, jossa tiukat riffit ja voimakkaat melodiat vuorottelevat. Bändi vastaa levyn tuotannosta ja julkaisee sen omalla merkillään.


Sara on oikeastaan ainoa kotimainen bändi , josta olen todella innoissani. Viime tiistaina kuulin sitten, että he ovat tehneet uutta musiikkia ja aloittavat kiertueen Vaasasta! Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä keikalle menemistä.


Siitä jäi mahtava fiilis.

Aina kun on käyty ulkomailla, vastaanotto on ollut mieletön. Kolmas levy työn alla. Palataan vielä levyntekoon, vaikka Hauta-aho ei haluakaan paljastaa, mitä bändillä on työn alla.


Omien sanojensa bändi tavoittaa uudelle levyllään parhaat elementtinsä: energian, vahvat melodiat ja räjähtävät riffit, ja livenä kyseiset ominaisuudet vielä korostuvat. Albumi on saanut paljon hyviä arvosteluja, mutta bändi pitää sitä vieläkin parempana. Me ajatellaan, että se on kuuden tähden levy. Se on aina mysteeri, miten levy otetaan vastaan, laulaja-kitaristi Pauli Hauta-aho sanoo YleX:lle. THE BLANKO Flying Colours Ratas Music Helsinkiläinen.


Sivut, jotka ovat luokassa Suomalaiset hard rock -yhtyeet. The Blanko julkaisi tänä vuonna Into The Silence-levyn. Seuraavat sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 52. Qstock on vuosittain heinäkuun lopussa Oulun Kuusisaaressa järjestettävä kaksipäiväinen musiikkifestivaali.


Qstockissa esiintyy sekä kotimaisia että ulkomaisia artisteja ja yhtyeitä monista musiikkigenreistä. Näin väkimäärät ja ihailijajoukot paisuvat, ja kaksikko saa lisäpuhtia kokonaisen albumin julkaisuun, minkä kustantaa jo joku muu taho kuin bändi itse!

Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio. Kitaristi- laulaja Pauli Hauta-ahon johtamassa yhtyeessä soittaa tosiaan vain kolme jäsentä, mutta tulivoima on sitä luokkaa, että lavalla kuvittelisi olevan vähintään prikaatillinen muusikoita. Paikalle saapuneet saivat kuulla ainoastaan kuuden biisin setin, ennen kuin ravintola keskeytti esiintymisen. Fast Delivery Products that are in stock will be shipped within 1-working days!


Pre-order items are mentioned separately. More info about delivery. Turun Haalarimerkki Oy. Merkillisen hyviä haalarimerkkejä Merkillisen edullisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit