tiistai 10. syyskuuta 2019

Sanakirja saksa suomi

Sanakirja saksa suomi

Sopivia lentoaikoja. Auta meitä luomaan suurin saksa - suomi sanakirja verkossa. Kirjaudu vain sisään ja lisää uusi käännös. Glosbe on yhteistyöprojekti ja jokainen voi lisätä (ja poistaa) käännöksiä. Se tekee sanakirjastamme saksa - suomi realistisen, koska sen ovat luoneet äidinkieltään päivittäin käyttävät ihmiset.


Sanakirja saksa suomi

RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös. Ilmainen sanakirja - kokeile. Kokeile ilmaiseksi! Kääntäjä on ilmainen sanakirja , joka kääntää kokonaisia lauseita välittömästi.


Mukana yli 1kieltä, mm. Voit kääntää kerralla 3kirjainta tai vähemmän. Yhdessä päivässä, satoja ihmisiä käyttää sivustomme sijaan sanakirja kääntää tekstejä, lauseita ja sanoja. Jos saat kirjeen Englanti, saksa , tai muulla kielellä et puhu, tai jos olet kiinnostunut kansainvälisiä uutisia tai artikkeleita kirjoitettu vieraalla kielellä, avulla sivuillamme, voit heti lukea sitä. Look up words and phrases in comprehensive, reliable bilingual dictionaries and search through billions of online translations.


Sanakirja saksa suomi

Löytääksesi juuri oikean käännöksen englanniksi, tulokset on jaoteltu eri kategorioihin. Sivulla näet sanan käännökset, synonyymit, esimerkkilauseet sekä foorumikysymykset. Suomi -englanti sanakirja. UUSI MYYNNIN JA MARKKINOINNIN SANAKIRJA. Redfox palveluun on nyt lisätty laaja myynnin ja markkinoinnin sanakirja.


Se on myös virallinen vähemmistökieli Ruotsissa. Pohjoismaissa ilman tulkkausta ja käännöstä kustannuksia. Kirjoita hakemasi sana yllä olevaan tekstikenttään joko suomeksi tai vieraalla kielellä ja paina Käännä painiketta.


Sanakirja saksa suomi

Tämän sivun lisenssi Peda. Saksa - suomi sanakirja : Wörterbuch für Finnisch-Deutsch und andere Sprachen dict. Benutzern ermöglichen, ihr Wissen mit anderen zu teilen.


Wenn eine bestimmte Finnisch-Deutsch-Übersetzung noch nicht im Wörterbuch enthalten ist, kann sie von jedem Benutzer eingetragen werden. Norja- suomi sanakirja. Laadukkaat sanakirjat, käännökset, keskustelusanakirjat, kieliopit, teemat ja kielipelit ilmaiseksi verkossa.


Juuri nyt haetaan seuraavia käännöksiä saksasta suomeksi. Tutustu paras tarjousten KLM. DA: PA: MOZ Rank: 40. sanakirja on käyttäjille ilmainen. DA: PA: MOZ Rank: 16.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit