perjantai 20. syyskuuta 2019

Haluan perustaa yhdistyksen

Kun yhdistys avaa tilin, tarvitaan yhdistysrekisteriote, yhdistyksen säännöt sekä. Miten yhdistys voi liittyä Työttömien Keskusjärjestön jäseneksi? Haluan perustaa pääkäyttäjän organisaatiolle. Tästä syystä kerromme nyt sinulle ihmisten kielellä, miten osakeyhtiö perustetaan mahdollisimman helposti ja kivuttomasti.


Voit halutessasi perustaa osakeyhtiön joko sähköisesti verkossa tai paperilomakkeita postittelemalla. Miksi toiminimi kannattaa perustaa netissä? Paperilomakkeella tehtyyn perustamisilmoitukseen verrattuna sähköisellä perustamisilmoituksella on kaksi keskeistä etua, jotka ovat: Halvempi hinta. Toiminimen perustaminen verkossa maksaa vain euroa, kun paperi-ilmoituksesta kaupparekisteriin joudut pulittamaan 1euroa. Nopeampi käsittelyaika.


Valitettavasti vain noita Afrikan nälkäisiä on vaikea avustaa suoraan ja asialliset järjestöt kärsivät. Olen juuri perumassa muutaman muunkin yhdistyksen jäsenyyden, yksi niistä on julkisestikin saanut kyseenalaista mainetta. Mutta jos joku haluaa yhdistyksen perustaa , niin lakikirjoja. Olemme aikeissa perustaa uuden yhdistyksen ja rekisteröidä sen. Joskus tulevaisuudessa olisi tarkoitus perustaa oma sisustus- ja lahjatavara kauppa, jossa myytäisiin eri käsityöläisten valmistamia tuotteita.


Onko olemassa jotkin säädökset milloin putiikkia saa pitää. Voit perustaa Katso-tunnisteen käyttäen passinumeroa. Tarkemmin asiasta on kerrottu sivulla Ulkomaiset toimijat - Työntekijä.


Miten perustan pääkäyttäjyyden ulkomaiseen yritykseen? Yritys, jolla ei ole suomalaista y-tunnusta, voi käyttää EU VAT –tunnusta tai kansallista yritystunnusta. Toiminimen voit toki perustaa myös tulostamalla paperilomakkeen ja viemällä sen täytettynä postiin, mutta tämä on selvästi hitaampi ja myös hieman kalliimpi toimenpide verkossa tehtävään perustamiseen verrattuna. Kannatusyhdistyksen perustaminen mielessä, mutta ette tiedä mistä lähteä liikkeelle? Tiedätkö aiheesta enemmän?


Alle 18-vuotiaana yrittäjäksi ryhtyminen vaatii edunvalvojan suostumuksen. Nuorten yrittämistä on pyritty kehittämään helpommaksi ja houkuttelevammaksi vaihtoehdoksi esimerkiksi kesätöille. Toiminnan aloittamisessa on kuitenkin omat kiemuransa.


En halua ottaa stressiä. Tämä on kiva asia, jota haluan tehdä – meni siihen miten kauan tahansa, hän kertoo. Vähän alle vuosi sitten haastattelimme 19-vuotiasta jämsäläistä Viola Walleniusta, joka oli päättänyt perustaa lastenkodin Keniaan. Lastenkotia varten Viola oli pannut pystyyn yhdistyksen. Violan projekti edistyy hitaasti, mutta eteenpäin.


Mitä lastenkodille kuuluu nyt? Kuvitellaan, että olen miljardööri ja haluan perustaa oman internetverkkoyrityksen. Mihin se minun yhtiöni vaikkapa Pihtiputaalle rakentama verkko pitää liittää, että se on yhteydessä maailmanlaajuiseen internetverkkoon? Kuka tai mikä niitä verkko-operaattoreiden yhteyksiä muualle maailmaan Suomessa hallitsee? Valitse henkilöllisyytesi varmentamistapa ja paina Seuraava.


Henkilöllisyyden varmentamisen jälkeen voit jatkaa pääkäyttäjyyden. Ajatusleikkinä tällainen: voisiko periaatteessa kuka tahansa perustaa suojeluskunnat? Jos ei, niin miksi ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit