torstai 5. syyskuuta 2019

Passin voimassaolo italian matkan jälkeen

Useita lainatarjouksia, vain yksi hakemus. Useimmiten asia menee niin, että mitä kauemmas matkustaa, sitä kauemmin passin kannattaa olla voimassa matkan jälkeen. Tarkista passin tai henkilökortin voimassaoloaika. Muista varmistaa passin tai henkilökortin voimassaoloaika jo matkan varaamisen yhteydessä.


Matkustusasiakirjojen voimassaoloaikavaatimuksiin saattaa liittyä maakohtaisia eroja. Useat maat edellyttävät, että passi on voimassa vielä kuusi kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Passin voimassaolo. Ota passista kopio mukaan matkalle.


Aurinkomatkojen sivun mukaan ei tarvitse Kroatiassa olla passi voimassa vielä matkan jälkeen 3kk. Joissakin maissa passikopio tulee pitää aina mukana henkilöllisyystodistuksena. Huomasin tässä, että minullakin passin voimassaolo päättyy 1½ kuukautta matkan päättymisen jälkeen ja aloin itsekkin tutkimaan asiaa. Nuo määräykset näyttävät vaihtelevan maittain ja yleisesti näyttää, että Europpaan suositellaan kolmen kuukauden ja Euroopan ulkopuolelle kuuden kuukauden voimassaoloa.


Italian rangaistuksia tieliikenteessä on kovennettu muun muassa rattijuoppouden ja huumausaineiden vaikutuksen alaisena ajamisen osalta, ja liikennerikkomusten valvontaa on tehostettu. Italiassa on usein lento-, juna- sekä yleisten kulkuvälineiden pistelakkoja, joista voidaan ilmoittaa hyvinkin lyhyellä varoitusajalla ja jotka kestävät yleensä alle tuntia. USA:han matkustavilta edellytetään hyväksytyn ESTA-hakemuksen lisäksi koko matkan ajan voimassa olevaa e-passia. E- passin merkkinä passin kannessa on erityinen e- passin merkki sekä elektroninen siru.


Vain voimassa oleva passi kelpaa. Kaikilla Schengen-alueen ulkopuolelle matkustavilla tulee olla passi , jonka useimmiten pitää olla voimassa kuusi kuukautta matkan pää. Sattuisiko joku Italia -guru tietämään, pitääkö passin olla voimassa kovin pitkään Italian - matkan jälkeen , minä kun olen menossa sinne nyt.


Heips Kun Thaimaaseen lähteäkseen pitää passin olla voimassa puol. Montenegrossa ei ole erityisiä passin voimassaoloa koskevia määräyksiä, riittää että passi on voimassa matkan ajan. Suosittelemme kuitenkin, että passi on voimassa vielä kk matkan jälkeen. Suomen kansalaiset, joilla on Suomen passi, eivät tarvitse turistiviisumia alle vrk oleskeluun.


EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti. Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja). Tämän matkan hinta perustuu euroon. Ryhmän minimikoko 30. Matkustaja on itse velvollinen selvittämään, tarvitseeko hän passin tai viisumin.


Mikäli sinulla on kysymyksiä passi- tai viisumivaatimuksista, ota yhteys maan lähetystöön. Viking Line pidättää oikeuden kieltäytyä kuljettamasta henkilöitä, joilla ei ole tarvittavia asiapapereita. Ulkoasiainministeriö kertoo myös, että Arabiemiraattien liiton virallisen käytännön mukaan Israelin leima passissa estää maahanpääsyn.


Matkan odottaminen Jos vakuutettu joutuu odottamaan yli kuusi tuntia ulkomaanmatkan lähtöä tai paluuta matkan alkamispaikalla yleisen kulkuneuvon viivästymisen vuoksi, hänelle maksetaan kulukorvausta euroa kultakin edellä mainitun myöhästymisajan jälkeen alkaneelta kuuden tunnin ajanjaksolta, enintään 3euroon asti. Tarjoamme matkakohteita lähes maassa eri puolilla maailmaa, ja haluamme, että lomasi Tjäreborgin matkassa on sinulle vuoden kohokohta. Valitse vaivaton matkapaketti lomalennoilla tai toiveidesi mukainen matkapaketti reittilennoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit