maanantai 9. syyskuuta 2019

Kuitti kaupasta

Tilaa edulliset kuittilomakkeet verkosta omilla tiedoilla. Maksusta saatava kuitti. Kuitista pitää käydä ilmi muun muassa myyjän yhteystiedot, tavaran tai palvelun määrä ja luonne, hinta ja arvonlisävero. Ostajan yritys maksaa laskun, ja maksusta jää kuitti.


Myyjä pitää itsellään osuuden maksusta palkkiona, vaikkapa 10–prosenttia, ja palauttaa loput rahat käteisenä ostajalle.

Kauppahinta: x xxx€ sis. Jos kuitti on kuitenkin hävinnyt, kun tavarassa huomaa vian, voi viallisesta tuotteesta silti valittaa. Osto- tai takuukuitin olemassaolo ei ole ratkaisevaa, kun arvioidaan kuuluuko vian korjaaminen yrityksen vastuulle vai ei. Ehäpä tässä on juuri syy kun miksi valitetaan miksi kirpputorit ja käytetyn tavaran kauppiaat kuolinpesä ja varastojen tyhjennykset maksavat huonosti kun menee niille myymää tavaraa. Pistäydy lähimmässä Gigantti-myymälässä ja autamme sinua kuitin kopion kanssa.


Muistathan varata mukaan voimassa olevan henkilötodistuksen. Myyjä ei voi vaatia, että tavaran virheestä valittavalla ostajalla pitää olla kuitti tallella.

Kuitin esittäminen helpottaa asian hoitamista, mutta muukin selvitys ostopaikasta ja -ajankohdasta käy. Esimerkiksi pankkikorttitosite, tiliote tai liikkeen tarra tuotteen pakkauksessa ovat riittäviä todisteita. AJONEUVON KAUPPAKIRJA Ajoneuvon myynti- tai ostotilanteessa käytettäväksi yksityishenkilöiden välillä.


If ei ole kaupan osapuoli. Anna maksaa 80euroa ja Pekka 40euroa. Varainsiirtoveroa ei tarvitse maksaa, jos veron määrä on alle euroa yhdeltä ostajalta. Lue lisää ensiasunnon ostajan varainsiirtoveron verovapaudesta.


Muista kuitenkin tehdä varainsiirtoveroilmoitus. No kai toi yhen viikonlopun kestää alkoholistilla. Missä lukee että viikonlopulle 2. Useimmat jotka ostavat kaljaa, ostavat sitä myös vaimolle, sukulaisille tai ystäville tai kenelle vaan kuka paikalle osuu ja olutta haluaa.


Kuitti hukassa ja tavara meni rikki ennen takuuajan loppumista. Ei hätää, asian pitäisi hoitua ilman kassakuittiakin. Tuttu kysymys, sillä tämän vuoden alusta lähtien on yritysten pitänyt aina tarjota kuitti asiakkailleen.


Kysy josko saisit tilitietojesi perusteella kaupasta uuden kuitin?

Itse jouduin pyytämään myymälästä uuden kuitin (vanha oli siis hävinnyt)kun ostamani televisio hajosi takuuaikana. Kerroin myymälässä televisioni ostopäivän ja sen hinnan ja sainkin kuitin mukaani pikapikaa. Laki sanoo, että kaupasta on laadittava kuitti paperilla tai sähköisenä. Tämän jälkeen asiakkaalta vasta kysytään, että haluaako hän sen. Jos kuittia ei laadita niin ostos voidaan poistaa järjestelmästä helposti.


Valitset vain sopivan formaatin ja avaat asiakirjamallin suoraan päätteellesi muokattavaksi. Palvelun käyttö on ilmaista. Mitä tässä laissa säädetään kaupasta on sovellettava myös vaihtoon. Tervetuloa tavallista parempaan ruokakauppaan!


K-Supermarket on sopivan kokoinen ruokakauppa meille, joille hyvä ruoka on intohimo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit