tiistai 3. syyskuuta 2019

Prizztech toimitusjohtaja

Uutena toimitusjohtajana aloittaa DI, eMBA Ari Eklun v. Eklundilla on monipuolinen ja vahva elinkeinoelämän tausta. Viimeksi Eklund on työskennellyt Clothing Plus MBU Oy:sä. Eklund on viimeksi työskennellyt Clothing Plus MBU Oy:n palveluksessa.


Nykyinen toimitusjohtaja Risto Liljeroos jää eläkkeelle huhtikuun lopussa ja uusi toimitusjohtaja aloittaa työssään 1. Toimitusjohtajaksi haki henkilöä, joista.

Aiemmin hän on työskennellyt eri johtotehtävissä mm. Nokia Oyj:n, Hollming-konsernin ja Clothing Plus MBU Oy:n palveluksessa. Päätöksen taustalla vaikuttaa mm. Myös tätä taustaa vasten ajankohta toimitusjohtajan vaihdolle on.


Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31. Työpaikka sijaitsee kunnassa Pori. Omistajiamme ovat satakuntalaiset kunnat.


Palvelumme kattavat koko yrittäjyyden ja yritystoiminnan elinkaaren aina yrittäjyyskasvatuksesta ja yrittäjyyden edistämisestä yrityksen elinkaaren loppuvaiheeseen omistajanvaihdokseen saakka.

Yhtiön tehtävänä on ensisijaisesti Satakunnan hyvinvoinnin edistäminen yrityselämää vahvistamalla. Jokaisella on oma polkunsa. PRIZZTECH Oy on elinkeinoyhtiö, jonka tehtävänä on maakunnan hyvinvoinnin edistäminen yrityselämää vahvistamalla. Tarjoamme palveluja yritysidean kehittelystä yrityksen perustamiseen, yrityksen. Kansallisen roolin rinnalla työn perustan muodostaa Satakunnassa toteutettava kehitystyö.


Uuden pestin kynnyksellä hän peräänkuuluttaa erityisesti yhteistyötä eri tahojen välillä maakunnan vetovoimaisuuden lisäämiseksi. Kahvikupposen äärellä puhuttiin myös Arin vuosia. Tilinpäätöstiedot saadaan kaupparekisteristä. Velvollisia tilinpäätöstietojen toimittajia ovat osakeyhtiöt (oy), julkiset osakeyhtiöt (oyj) ja osuuskunnat.


Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla. Uutena hallituksen puheenjohtajana aloittaa toimitusjohtaja Jari Lauronen Joensuun Tiedepuisto. Sen jälkeen suurimmat omistajat ovat Ulvila, Huittinen, Kokemäkin ja Rauma. Prizztechissä on myös tehty saneerausta ja vähennetty väkeä.


Liikevaihto tarkoittaa yrityksen myyntituottojen yhteenlaskettua määrää kirjanpitolain mukaisesti laskettuna. Liikevoitto on kirjanpidollinen termi, jolla tarkoitetaan tuloslaskelman erää, joka saadaan vähentämällä liikevaihdosta muuttuvat kulut ja kiinteät kulut sekä poistot. Lisäksi tarvitaan vahva toimija, jotta mahdollisuudet maakunnan ulkopuolisen rahoituksen hyödyntämiseen säilyvät hyvinä.


Uusiutuvan energian markkinat avoinna. Uusia, tulevaisuutta luotaavia toimintamalleja. Mukana offshore-teollisuuden tulevaisuuden haasteissa.

Kansainvälistä kehittämis- ja tutkimustyötä. Uusyrityskeskuksissa sinua palvelevat yritysneuvojat, joilla on pitkä kokemus yhteistyöstä aloittelevien yrittäjien kanssa. Meiltä saat ajantasaista tietoa sekä apua yritystoiminnan suunnitteluun ja käynnistämiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit