maanantai 30. syyskuuta 2019

Pitää ruotsiksi

Volvo Saanko pitää tämän? Hän pitää siellä kauppaa. Miettisten tilalla pidetään kanoja. Jarrut eivät pitäneet. Häntä pidetään hyvänä opettajana.

Kanoja pidetään tyhminä eläiminä. Nyt minun pitää mennä. Täytyy aina pitää kiinni siitä, että suuri enemmistö, kuten uskon, hoitaa asiat kunnolla.


Jag måste tyvärr konstatera att det endast är ur den liberala synvinkeln som man ser denna sektor. Ikävä kyllä minun pitää todeta, että näitä asioita tarkastellaan ainoastaan liberaalisesta näkökulmasta. RedFox on Suomen suurin sanakirja. Sanakirja sisältää kieltä mm.


Ilmainen sanakirja - kokeile.

Khanbhai, som inte tycks vara här, avslutade sitt anförande med att säga att han ville ha roligt. Jäsen Kanbhai, joka ei näytä olevan paikalla, lopetti puheenvuoronsa sanomalla, että hän haluaa pitää hauskaa. Meidän pitää myös Euroopassa pohtia, pitäisikö julkisille terveysviranomaisille antaa valtuudet pitää kurissa sairastuneita, jottei tauti pääsisi leviämään laajasti Euroopassa.


We should also reflect in Europe on the need to give powers to public health authorities to contain those with the disease, so that any mass outbreak in Europe can be effectively contained. Näytä tililuettelon käännökset: Tuo näkyville tililuettelon käännöksen sekä englanniksi, että ruotsiksi. Jotta käännös toimii, pitää yrityksen perustiedoissa olla määritelty yrityksen 1. Jos tehdään itse oma tili tai tiliryhmä, pitää tämä kääntää itse. Vaarallisen kemikaalin päällyksessä pitää olla merkintä suomeksi ja ruotsiksi. Kemikaalisäiliöiden ja -putkien sisältö ja niiden ominaisuudet sekä niihin liittyvät vaarat pitää olla selvästi tunnistettavissa.


Käyttöohjeet on yleensä annettava suomeksi ja ruotsiksi. Suomen- tai ruotsinkielinen ohje ei saa olla maksullinen. Kun jos vaikka opettaja haluaakin, että heti aletaan puhumaan ruotsia tuosta vain, niin olisi noloa, jos ei osaisikaan kaikkea sanoa oikein. Pitää suunnitella näin etukäteen jo itsensä esittelemispuhe, niin se tuo varmuutta omaan puheeseen.


Pakkauksen merkintöjen pitää olla selkeitä, pysyviä, helppolukuisia ja muusta pakkaustekstistä erottuvia. CLP-asetuksessa säädetään merkintöjen muotoilusta, kuten tietojen sijoittamisesta tai etiketin koosta suhteessa pakkauksen kokoon. Suomessa myytävien tuotteiden merkintöjen pitää olla suomeksi ja ruotsiksi.

Miten sanotaan ruotsiksi lämmin osanotto suuressa surussanne. Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista. Mobiilisovellusten pitää olla saavutettavuusvaatimusten mukaisia 23. Viranomaisten ja julkisoikeudellisten laitosten intranet-sivustojen – mukaan lukien työpaikolla käytettävien – pitää olla saavutettavuusvaatimusten mukaiset, jos ne julkaistaan 23.


Y-tunnus yksilöi yrityksen. Tunnuksesta sinänsä ei voi kuitenkaan päätellä, onko yritystä rekisteröity Verohallinnon rekistereihin ja kaupparekisteriin, vaan tieto pitää aina erikseen tarkistaa YTJ-yrityshausta, PRH:sta tai Verohallinnosta. Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit