tiistai 17. syyskuuta 2019

Urheilu podcast

Joten eiköhän mennä. Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio. Maanantaista perjantaihin klo 7. Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 13. Ylen radio-ohjelmia voit ladata mobiililaitteeseesi kuunneltavaksi itsellesi sopivimpaan aikaan ja paikkaan, ilman nettiyhteyttä.


Podcast by Pääkallon podcastit. Supla on uusi näppärä tapa kuunnella parhaita podcast -ohjelmia. Suosituimmat radioäänet, kiihkeimmät keskustelut ja parhaat tarinat löytyvät kaikki samasta palvelusta. Supla on Suomen monipuolisin ja liikkuvin valikoima äänisisältöä. Pallokerho: Eero Markkanen palasi Veikkausliigaan – värväsikö Teemu Tainio Hakaan hitin vai hudin?


Perjantain Pallokerhossa tartuttiin ajankohtaisiin aiheisiin. Lataa RadioPlay-sovellus. RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat: vain RadioPlaysta kuunneltavat alkuperäissarjat, suorat nettiradiot sekä jälkikäteen kuunneltavat lempiradio-ohjelmasi tarjoavat niin hupia, hyötyä kuin pohdittavaakin.


Millaisia urheilutarinoita lastenkirjallisuus kertoo, ja miten lapset näitä tarinoita tulkitsevat? Kuinka ihan tavallinen liikkuva lapsi esitetään lastenkirjallisuudessa? Entä millaisista urheilutarinoista lastenkirjallisuus vaikenee? Aapo ja Vilho kertovat, mikä urheilukirjoissa on parasta. Mukana myös pyörätuolikelaaja Leo-Pekka Tähti.


Talouselämä kertoo päivän olennaisimmat talousuutiset analysoiden ja taustoittaen. Aiheina yritykset, sijoittaminen, työelämä, kansantalous ja paljon muuta. Ensimmäisen jakson avaa Nooralotta Neziri, hallitseva Suomen mestari 1m aitajuoksussa. Nooralotta on pitkään harrastanut lajia, jossa urheilijoiden ulkonäköä katsotaan suurennuslasin läpi niin mediassa kuin katsojien silmissä. Kuinka paljon tämä on aiheuttanut hänelle ulkonäköpaineita?


Miksi ylipäätään yleisurheilussa ulkonäkö on niin isossa osassa ja minkälainen. Pohjois-Amerikan yliopistoja on lajipiireissä pidetty maastohiihtäjien hautausmaana, mutta Jasmi Joensuun helmikuun alussa saavuttama sprintin SM-pronssi kertoo muuta. Joensuu nostaa yliopistoajan jopa käänteentekeväksi koko uran kannalta. Urheilu Mehiläinen palvelee liikkuvia ihmisiä huipuista harrastajiin. Karjalainen aloittaa uuden urheilun Aitiopaikalla-podcastin verkkosivuillaan.


Keskiviikkona julkaistussa avausjaksossa kuullaan Joensuun Mailan lukkarin Juha Puhtimäen ajatuksia. Kuuntele Aitiopaikalla- podcast alta. Haluamme, että kuuntelijat saavat hyvän fiiliksen. Urheilun ympärillä on usein ohjelmia, jossa juurta jaksaen analysoidaan jotain pelikirjoja ja taktiikoita.


Urheilu on viihdettä, niin urheiluohjelmienkin pitäisi olla viihdettä ja haluamme ohjelmiemmekin olevan sellaista, Tero Auvinen kiteyttää. Lähetyksen teemana urheilu. Tukevasti ilmassa on Tuomas Nevanlinnan ja Jukka Relanderin toimittama filosofinen keskusteluohjelma. Urheilu -uutiset, kuumimmat puheenaiheet, vedonlyöntivihjeet ja paljon muuta!


Ohjelma on tullut taajuudella 7. Hyvinvointimme rakentuu liikunnalliselle arjelle. Liikunnallinen elämäntapa opitaan jo lapsena. Huippu-urheilijat inspiroivat ja tarjoavat meille unohtumattomia elämyksiä. Seurat ovat urheiluyhteisön sykkivä sydän.


Suomen elinvoimalle on ensiarvoisen tärkeää, että liikunnan ja urheilun kokonaisuus toimii vaikuttavasti, inspiroivasti ja tuloksellisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit