perjantai 6. syyskuuta 2019

Vietnam eviisumi

Paras majoitus parhaaseen hintaan. Ota yhteyttä tänään! Hotelleja puoleen hintaan. Vietnam Visa Easyn business -viisumien hintoja, tämä näyttää olevan viisumitoimistojen edullisimmasta päästä. Jälkeenpäin ajatellen saamani palvelu Vietnam -visa.


Sain välittömästi vastaukset kysymyksiini, myös tuolloin TET:n aikaan ja vielä virastoaikojen ulkopuolella. Kätevämpää on hankkia viisumi netistä. Nettipalvelussa (esimerkiksi hyväksi havaitsemamme Vietnam -Visa.com) täytetään hakemus, ja muutaman päivän päästä sähköpostiin kilahtaa virallinen kutsukirje.


Vietnamiin me suomalaiset ei tarvita viisumia, jos matkan kesto on viisitoista päivää sekä edellyttäen ettet käy rajojen ulkopuolella ja palaa takaisin. Kannattaa antaa Vietnamille aikaa enemmän, jos vain on mahdollista. Vietnam on todella monipuolinen ja mielenkiintoinen matkakohde, joten siellä saa helposti kulutettua enemmän kuin viisitoista päivää – silloin Vietnamiin täytyy. Käytännössä Vietnam -Visan henkilökunta odottaa sinua nimikyltin kanssa laskeutumisalueella ja vie passisi leimattavaksi saman tien ilman, että sinun pitää jonottaa.


Tulostettu e-viisumi otetaan mukaan matkalle, ja se esitetään passin kanssa maahantulovirkailijalle Vietnamiin saavuttaessa. Suosittelemme, että haet viisumia hyvissä ajoin. Useimmat kansalaisuudet tarvitsevat viisumin Kambodzaan, suomalaiset mukaan lukien. Osta Intian viisumi verkkokaupastamme.


Viisumin normaali käsittelyaika konsulaatissa on noin arkipäivää Suomen ja Viron kansalaisille. Hätätapauksissa Suomen ja Viron kansalaisille voidaan myöntää viisumi pikakäsittelyllä lisämaksusta arkipäivän aikana. Tosin epäilen, että matkatoimistosta ei saa tuohon e-viisumiasiaan apua.


Internetsivuilta josta hankit sen on kyllä useinmiten kattavat ohjeet. Jos tämä on vaikeaa ja viivytte yli kaksi viikkoa, niin suosittelen käyttämään matkatoimistoa ja hankkimaan perinteisen viisumin. E-viisumilla Intiaan. Tarvitsetko viisumia kansainväliselle matkalle? Visumservice on miljoonien ympäri maailmaa sijaitsevien matkailijoiden suosima yritys, joka hankkii matkalle tarvittavat viisumit nopeasti, varmasti ja turvallisesti.


Intian hallitus on uudistanut ja helpottanut viisumijärjestelmäänsä Intian matkailijoille ja ottanut käyttöön uuden sähköisen viisumin. Yhdistyneet arabiemiirikunnat. Ei vaadita viisumia (kk).


Tarkista ajankohtainen oikea tieto kohdemaan virallisilta. Lista haettu passportindex. Tulosta viisumi ja ota se mukaasi Kambodzaan. Huomaa, että viisumi on voimassa kuukautta myöntämispäivästä, joten matkasi Kambodžaan on osuttava tälle ajanjaksolle.


Venäjän viisumianomus ja täyttöohjeet, viisumianomuslomake ja venäjän viisumia varten tarvittavat dokumentit ja passivalokuva sekä matkavakuutus. Viisumi on tarra, joka liimataan passiin, eli passi pitää aina antaa viisumianomuksen käsittelyn Kuinka paljon viisumi maksaa? Hintaan vaikuttavat mm. Turisti Viisumi viisumi. Definition from Wiktionary, the free dictionary.


Passi, viisumi ja ESTA. Matkustajalla tulee aina olla mukanaan voimassaoleva matkustusasiakirja eli passi tai EU-maissa ja Sveitsissä myös 1. En ole onnistunut saamaan minkään maan e-viisumia, koska olen niin käsi koneiden kanssa. Nyt Thaimaassa tuskailen Myanmarin e-viisumin kanssa. Ongelma, tälläkin kertaa, on valokuvan skannaamisessa. Matkatoimistossa englantia osaava (ihme!) nainen suostui skanaamaan passikuvani.


Kuva lähetettiin sähköpostiini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit