perjantai 27. syyskuuta 2019

Vuokra asunnon varaus

Vuokra asunnon varaus

Lumo-verkkokaupassa voit vuokrata Lumo- asunnon heti itse kuluitta - ilman välikäsiä, välityspalkkiota tai vuokravakuutta. Valitse asunto ja tee vuokrasopimus maksamalla kuukauden vuokra. Muuta vaikka jo huomenna! Suosittuja vuokra -asuntoja Fuengirolassa ovat loma-huvilat, mökit, huoneistot ja maaseututalot Fuengirolassa.


Kun vuokraat loma- asunnon Fuengirolassa Espanja-loma. Varauksesta lähetämme vahvistuksen sekä laskun. Asunnon varaus astuu voimaan, kun varausraha on saapunut tilillemme. Vapaat vuokra -asuntomme ovat verkossa helposti vertailtavissa. Kotisivuillamme näet kaikki vapaana olevat kalustetut vuokra -asuntomme Turussa, ja voi vertailla niitä helposti keskenään.


Kun kaikki vuokra -asunnot ovat samalla sivustolla esiteltyinä, ei sopivan vuokra - asunnon valinta ole vaikeaa. Kun olet löytänyt ennakkomarkkinoinnissa olevasta uudiskohteesta itsellesi mieluisan asunnon , teet siitä varauksen. Uuden asunnon ostaminen on elämäsi suurimpia päät ö ksiä.


Varausmaksu saa olla enintään asunnon hinnasta. Kokosimme näille sivuille asunnon ostamiseen liittyvää tietoa, joka auttaa sinua matkallasi omaan uuteen kotiin. Selkeälinjaisen kaksion keittiö ja olohuone muodostavat avaran, helposti kalustettavan oleskelutilan. Olohuoneesta on käynti länteen suuntautuvalle lasitetulle parvekkeelle.


Asunnon lattiat ovat pähkinän väristä laminaattia ja muuten valkoisia seiniä elävöittää yksi vaaleaan siniseen. Asiakkaan peruessa varauksensa, varausmaksua EI palauteta. Myös lyhytaikaisissa vuokrauksissa tarvitsemme vuokralaisten passien kopiot, kun varaus tapahtuu. VUOKRAN SUURUUS määräytyy asunnon koon, sijainnin, kunnon ja varustetason, sekä ajankohdan mukaan.


Kompaktin vuokra - asunnon sydän on avara olohuone, johon selkeä avokeittiö suuntautuu. Pieni ruokapöytä sopii mukavasti keittiön puolelle. Ranskalainen parveke aukeaa Tieteenkadun puolelle itään. Raikassävyisen pikkukodin lattiat ovat leveää pinjan sävyistä lankkua mukailevaa laminaattia.


Lyhytaikaisen kalustetun vuokra - asunnon vuokraaminen onkin kuin hotellimajoitus, mutta lisätyllä joustavuudella, tilalla ja vapaudella. Saat omat avaimet vuokra -asuntoosi majoittumisen ajaksi sekä kokonaisen huoneiston käyttöön yhden huoneen sijasta. Tee varaus ja hae avaimet kalustettuun asuntoosi helposti ja nopeasti. Uusien vuokra -asuntojen rakentaminen jatkuu tällä hetkellä erittäin vilkkaana. Vuokra -asuntojen keskivuokra on Lahdessa n. Pääosa uusista asunnoista on kysyntää vastaavasti pieniä 30–neliön vuokra -asuntoja.


Vuokra asunnon varaus

Parvekkeet asunnoissa ovat pääsääntöisesti lasitettuja. Keittiövarusteina ovat liesi tuulettimineen sekä jääkaappi-pakastin. Varustukseen kuuluvat myös paikka astianpesukoneelle ja mikroaaltouunille. Kylpyhuoneissa on suihkuvarustuksen lisäksi varaus pyykinpesutornia varten.


Kiinteistössä huoneistokohtainen vedenmittaus. Olemme jo vuosia hoitaneet isännöintisopimuksiin perustuvaa asuntojen vuokraustoimintaa vuokratalokohteissa. Hae vuokra -asuntoa täyttämällä asuntohakemus vuokratalon omistajalle.


Vuokra asunnon varaus

Vuokratalojen omistajia löydät tämän sivun linkeistä. Suurin vuokranantaja Oulussa on Sivakka-yhtymä Oy. ARA-asuntojen asukasvalinta perustuu hakijoiden asunnontarpeen, varallisuuden ja tulojen arviointiin. Joo pitää täysin paikkaansa, halpa vuokra tarkoittaa lähes aina myös vaatimattomampaa asunnon tasoa luonnollisestikin, itse vuokrasin ensin sellaisen 35- pikku yksiön Koti Auringon kautta, se oli ihan siisti ja kuten kuvissa mutta keitiön kalusteet olivat vanhahkot tosin toimivat, seuraavana kesänä vaihdoin 45- makuuhuoneen asuntoon, myös Koti Auringon kautta, ja nyt taso on se.


Sesonkiaikaan eli kesä-, heinä- ja elokuussa loma- asunnon saa vuokrata vain viikoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit