torstai 19. syyskuuta 2019

Krauta hetietu

Monipuolinen rautakauppa verkossa, tutustu ja tilaa tänään! Hansgrohen tuotteita jopa -. Taattua laatua huippuedullisesti! Mittatilausovi tavallisen hinnalla. Ulko-, parveke- ja pariovia.


PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Asiakkuus on henkilökohtainen. K-Plussa -rakentajatiliin tai K-Plussa -remontoijatiliin voi hakemuk-sesta saada käyttöoikeuden myös perheen täysi-ikäisille jäsenille rinnakkaisella Plussa-kortilla tai muulle henkilölle valtakirjalla. Pisteitä ei kerry laskutuskaupasta.


K-Plussa rakentajatiliin tai K-Plussa remontoijatiliin voi hakemuk-sesta saada käyttöoikeuden myös perheen täysi-ikäisille jäsenille rinnakkaisella Plussa-kortilla tai muulle henkilölle valtakirjalla. Jos tuote on normaalihintainen tai tarjouksessa K-rauta lehdessä, siitä saa plussa pisteet. Mutta jos asiakkaalla on sopimusalennukset eli vaikka rakentajatili, silloin saadut alennukset korvaavat plussa pisteet. Tietysti niistä tuotteista, jotka ovat K-rauta lehden tarjoustuotteita saa edelleen pisteet, vaikka olisi rakentajatili. Reviews kassalinjaa olis sujuvampi maksutapahtuma, muuten kiva ja hyvä.


TORSTAI Terveyskeskushanke uuteen harkintaan Kirkkonummella sivu Kirkkonummelainen kirjoitti laudaturia ? Nesteen ja K-ryhmän kanta-asiakasjärjestelmän, Plussan, yhteistyö laajenee. Toukokuun alusta alkaen Plussa-pisteitä kertyy Neste-asemilla polttonesteostojen lisäksi myymälätuotteista, kahvila- ja ravintolatuotteista sekä autonpesusta. Uusi Skoda-huolto avattu Keravalla!


Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Probeer het vandaag nog!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit