perjantai 6. syyskuuta 2019

Https asiointi tulli fi asiointipalvelu intrastat

Tulliasiat kuntoon muuttuvassa maailmassa - tullilainsäädäntö ja tullausmenettelyt. Seuraava koulutus 18. Tulli haluaa muistuttaa Intrastat -ilmoittajia, että tilastoarvon ilmoittaminen ei ole pakollista. Tunnistautumisesta.


Käytössäsi on sähköisiä palveluita, joista osa vaatii sisään kirjautumisen ennen kuin voit käyttää palvelua. Osaa palveluista voit käyttää tiettyihin tarkoituksiin ilman tunnistautumista. Yritys voi antaa EU-sisäkaupan tilastoilmoituksen Intrastat -ilmoituspalvelussa.


Käyttäjien tunnistuksessa käytetään Suomi. Companies can submit statistical declarations on internal trade within the EU in the Intrastat declaration service. Users are identified through the Suomi. Katso-tunnisteella voi tällä hetkellä kirjautua 1asiointipalveluun.


Kaikki sanomapohjainen asiointi on luvanvaraista ja lupa edellyttää ohjelmiston testauksia tullin kanssa. Sanomapohjainen asioija saa kaikki ilmoituksiaan koskevat korjaus- ja täydennyspyynnöt, hylkäyssanomat sekä päätökset ja saateasiakirjat pdf -tiedostoina suoraan omaan tietojärjestelmäänsä. Rooli on tarkoitettu henkilölle, joka pääkäyttäjän lisäksi hallinnoi valtuutuksia Katso-palvelussa. Jos asioit yhteisön puolesta, voit käyttää kaikkia OmaVeron toimintoja, näet kaikki OmaVerossa olevat tiedot ja voit ilmoittaa uuden tai muuttuneen tilinumeron. Selaimesi evästeet on estetty.


Sinun on sallittava evästeet, jos haluat käyttää tätä sivustoa. Ensimmäinen uuden sukupolven asiointipalvelu käyttöön Tullissa Tulli 14. Tullin uusi EU-jäsenmaiden välisen kaupan Intrastat -ilmoituspalvelu otettiin käyttöön 23. Digi- ja väestötietovirasto palvelee.


Voit myös asioida palvelupaikassa. Laillistetuille ja väliaikaisesti ammattia harjoittaville eläinlääkäreille suunnattu asiointipalvelu netissä. Derecho Terceros Países. Lukolla merkityt palvelut vaativat kirjautumisen.


Jos sivustossa ilmenee ongelmia, selaimen välimuistit pitäisi tyhjentää tai painaa CTRL F5. Tarkemmat käyttöohjeet ja tutustuminen palveluihin. Rikostaustaote lasten kanssa toimivalle tai kuvaohjelmaluokittelijalle.


Tuomareiden sidonnaisuus- ja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit