maanantai 16. syyskuuta 2019

Suomalaiset kilpaveneilijät

F2Kansainvälisesti suosittu ja arvostettu luokka lähes kaikissa maissa. Kilpailemisen voi aloittaa 16-vuotiaana. Paloja suomen kilpaveneilyn historiasta.


Nopeusveneilijöiden joukosta on noussut vuosi vuodelta enemmän esille vanhoja kilpaveneitä. Aktiivinen historiikkiveneiden harrastaja Tatu Marttinen ylläpitää Blogia “Suomen kilpaveneilyn historiaa”. Olennainen osa moottoriveneiden nopeuskilpailutoimintaa on nopeusennätysten tekeminen. Siksi nopeusennätyskokeita järjestetäänkin vuosittain. Nopeusennätykset vahvistetaan ja tilastoidaan kilpailuluokittain ja ennätystyypeittäin.


Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi Otavamedia. KOTKA - Kotkan edustalla lauantaina loukkaantunut kilpamoottoriveneen kuljettaja on kuollut.


Kilpaveneilyn kynäniekka Markku Oikkonen järjesti vanhoille Formula 4-cuppien kuskeille tapaamisen Helsingissä venemessujen aikaan. Ruotsinsalmiajossa Kotkan edustalla eilen loukkaantunut kilpamoottoriveneen kuljettaja on kuollut. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 10. Suomalaiset kilpaveneilijät ovat kansainvälisesti erittäin menestyneitä. Lue, mitä kaikkea he ovat saavuttaneet.


Silja Kanervan lopetettua menestyksekkään urheilu-uransa hänen kipparinsa Sinem Kurtbay siirtyi Nacra-luokkaan. Vauhdikasta veneluokkaa purjehditaan sekamiehistöin. Kurtbayn gastina toimii kokenut Match race -purjehtija Janne Järvinen. Olen nauttinut Nacralla purjehtimisesta todella paljon. Suomalaiskuski Roms hurjassa kolarissa – Seliö F1-veneiden Kiinan gp:n voittoon.


Sami Seliö kaasutteli voittoon, mutta suomalaistallitoveri Filip Romsin kisa päättyi Kiinassa hurjaan kolariin kolminkertaisen maailmanmestarin Alex Carellan kanssa. Jäljellä on enää muutama F1-sarjan kilpailu, viimeinen osakilpailu Ruotsissa PM-sarjassa F-4S veneillä sekä Tartossa pidettävät Viron mestaruusosakilpailut, jossa suomalaisedustusta on neljässä eri luokassa. Selvyyden vuoksi, sisällytän tässä matkaveneilijöihin myös ne kilpaveneilijät , joiden kalustona ovat muut kuin kevytveneet. Käytännössä arvostus = tunnettuus, niin yksinkertaista se on. Harvassa ovat uudet tai vanhat suomalaiset ft matkapurret, jotka tuohon pystyvät.


Seura: Salon Kilpaveneilijät. Niin, nuo luvut ovat varmaan totta. Useimmat meistä ovat kiinnostuneita myös asumismukavuudesta jne.


Myös veneen iällä on merkitystä, tuon ikäinen vene on jo vanha, etenkin jos sitä on revitetty kilpailuissa. Harjoituksissa tuli kokeiltua kunnon sukelluskin, nyt oli vauhdin yläraja kokeiltu. HANGON SUOMALAISET R. Hangon Kiinteistötyöntekijät os. SUOMEN KÄHERTÄJÄTYÖNANTAJALIITON LÄNSI-UUDENMAAN YHDISTYS - VÄSTRA NYLANDS FÖRENING R. Ole ystävä -myös itsellesi! Ilmestyy joka toinen keskiviikko.


Maistuvaa maalaishyytelöä ja lihaisat makkarat. Offshore Race -kilpailuiden järjestäjänä toimii salolaisseura Salon Kilpaveneilijät ,. The file contains page(s) and is free to view, download or print.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit