tiistai 3. syyskuuta 2019

Patentti ja rekisterihallitus yhdistysrekisteri

PRH pitää yhdistysrekisteriä, johon merkitään rekisteröityjä yhdistyksiä koskevia tietoja. Rekisteriin merkitään esimerkiksi yhdistyksen säännöt ja nimenkirjoittajat eli henkilöt, joilla on oikeus toimia yhdistyksen puolesta. Patentti - ja rekisterihallitus. Yhdistysrekisterin tietopalvelu.


Käyttäjätunnus ja salasana ovat virheelliset. Jos tarvitset neuvoja asiointisi tueksi tai sinulla on kysymyksiä PRH:n palveluista ja toiminnasta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Katso asiakaspalvelun yhteystiedot. Voit myös antaa palautetta nimettömänä. Lähetä valvontailmoituksesi tai ilmoita muuttuneet tietosi tilintarkastajarekisteriin.


Kirjaudu palveluun omilla verkkopankkitunnuksilla, mobiilitunnuksilla tai sähköisellä henkilökortilla (HST-kortilla). Asiakaspalvelu Avoinna ma-pe klo 9. Sivun meta description. Muutosilmoitus Yritysten ja yhteisöjen on ilmoitettava muutoksista PRH:n kaupparekisteriin, yhdistysrekisteriin tai säätiörekisteriin sekä Verohallinnon arvonlisäverovelvollisten rekisteriin, ennakkoperintärekisteriin ja työnantajarekisteriin. Voit hakea tietoa kaikista yrityksistä, joilla on Y-tunnus.


Hakutuloksesta pääset katsomaan yrityksen tietoja klikkaamalla Y-tunnusta.

Tutustu hakuohjeeseen. Uudistuksen yhteydessä kaikki yhdistykset ja uskonnolliset yhdyskunnat saavat Y-tunnuksen. Lisäksi kaikki tietojärjestelmät ja palvelut uudistetaan.


Kaikki yhdistykset saavat Y-tunnuksen. Yritys- ja yhteisötunnus eli Y-tunnus korvaa yhdistyksille annetun. Se on valtion virastot ja laitokset, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonala. Useimpien yritysten täytyy tehdä ilmoitus omistajistaan (ns. tosiasiallisista edunsaajista).


Ilmoitus on maksuton. Ohje Vakuutus ja allekirjoitus Hallituksen puheenjohtajan tai tämän valtuuttaman henkilön on päivättävä ja omakätisesti allekirjoitettava lomake. Valtuutetun on oheistettava valtakirja. Aineistoon sovelletaan Creative Commons Nimeä 4. YHDISTYKSILLE HUOMIOITAVAA.


Yrityksen toimipiste on paikkakunnalla Helsinki. Yritys toimii toimialalla Työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonala. Lisätietoja yrityksestä Oikotien yrityssivu näyttää sinulle perustiedot työnantajasta, viimeisimmät uutiset yrityksistä ja Oikotiellä parhaillaan auki olevat yrityksen muut työpaikat.


PATENTTI - JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 17. Hakutermillä patentti - ja rekisterihallitus löytyi tulosta. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.


Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää jäsenvalistus-, koulutus- ja harjoitustilaisuuksia ja toimeenpanee voittoa tuottamatta moottoripyörätapahtumia, tekee yhteistyötä vastaavaa toimintaa harjoittavien tahojen kanssa, pitää yllä internet-sivustoa voittoa tuottamatta sekä myy jäsentuotteita, kuten T-paitoja, lippiksiä, hihamerkkejä jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit