perjantai 6. syyskuuta 2019

Pubivisa iltasanomat

Oliko pubivisa , johon osallistuit hyvä, riman alitus tai jotain siltä väliltä? Anna äänesi ja kerro kokemuksistasi. Eikö järjestämääsi tai vierailemaasi pubivisaa, tietovisaa tai tietokilpailua löydy sivustolta? Ilmoita pubivisa pubivisat.


IS:n pubivisa on yleisvisa, jossa on neljä aihealuetta: ajankohtaiset uutiset ja asiat, viihde, yleistieto ja urheilu. Osa kysymyksistä on ihan perus yleistietoa, osa vaatii vähän enemmänkin triviaalitiedon osaamista! Tämän verkkovisailun julkaisun aikoihin Porissa starttasi pubivisa samoilla kysymyksillä. Standup Jape Grönroos Ville Saarenketo) alkuillasta, jonka jälkeen perinteinen pubivisa. Aunela: Lähiöihin lisää.


VIIMEISIMMÄT UUTISET ILTALEHTI ILTASANOMAT HELSINGIN. Kiimingin Kokoomus ry27. Esimerkiksi tammikuun alussa tapahtuneen Charlie. Katso mainos päästäksesi tekemään testin.


Kaikki uutiset ja artikkelit aiheesta Kysymystä. Iltalehti toimittaa kiinnostavia artikkeleita tuntia vuorokaudessa. Klikkaa ja lue uusimmat jutut! Iltalehden kysymyksen klassikkovisa mittaat todelliset tietosi.


Järkevämpää ajanvietettä ilmaiseksi! Pelaa Mahjongia, Sudokua, erilaisia nettipelejä tai useita visoja. Voit myös tehdä oman tietovisasi. Pelaa ilmaisia nettipelejä Suomen suosituimmalla pelisivustolla!


Maailmaan mahtuu niin paljon synkkiä uutisia, että pelkästään niiden perusteella tulevaisuudesta voi piirtyä toivoton kuva. Samaan aikaan monet asiat ovat kehittyneet todella hyvään suuntaan – ja kehittyvät yhä. Ympäri Suomea järjestetään pubivisoja, joissa mitataan olennaisen ja täysin turhan tiedon osaamista.


Osallistu nyt IS:n tuoreeseen pubivisaan! Urheilun kisapähkinä tänään suorana Porista: Toivottavasti tästä tulee Suomen suurin pubivisa Suosittua kisapähkinää voi pureksia tänään illalla livenä Porin Pub Winstonissa tai Yle Areenassa. Lavalle nousee muun muassa moninkertainen maailmanmestari Aino-Kaisa Saarinen.


Visailu kategoria Maantiede - Kokeile visailua seuraavista aiheista: Maantiede,Kaupunkikuvia,Maantietoa,Pääkaupungit,Suuret saaret,Afrikan maantiede,Etelä-Amerikan. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Tietovisa Tietokilpailu Suomen pubivisa.


Aarrejahti lapsille Seikkailupuisto H. Rock Science -musavisa pistää luun kurkkuun kovimmallekin. En oo vieläkään saanu ainakaseks tehtyy sitä postausta Lapin reissusta. Se on tapa hieman palkita tekijä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit