tiistai 22. lokakuuta 2019

Finnair non schengen lounge remontti

Vertaa Halvat Lentoliput jopa -. Klikkaa sisään ja löydä omasi. Jetcostin sivuilta halvat lennot. Löydä Unelmamatkasi!


Loungemme Helsinki-Vantaan lentoasemalla kutsuvat sinut viettämään kiireettömän hetken ennen lentoasi. Kaikissa loungeissamme on erilaisia tiloja oleskeluun, työntekoon, ruokailuun tai vaikkapa pikaisen kahvikupposen nauttimiseen. Saat alennuksen, jos lentosi lähtee klo 10. Voit ostaa sisäänpääsyn joko Varaukseni-palvelun kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.


Siellä saat lisää ruokaa. Finnair Platinum Wing loungessa ensimmäinen asia minkä asiakas näkee on erittäin näyttävä baari. Molemmat tosin ovat ruuhka-aikana suht täynnä.


Remontin jälkeen syksyllä on luvassa aiempaa parempi lounge -kokemuksen. Työn aikana asiakaspaikkoja on käytössä aiempaa vähemmän, jonka lisäksi ruoka- ja juomavalikoimaa on rajoitettu. Remontti ei vaikuta aukioloaikoihin, joten loungen palveluista voi nauttia päivittäin klo 5. Uudistetussa loungessa tulee olemaan noin 2henkilöpaikkaa – jopa enemmän kuin ennen remonttia.


Finnair Lounge - ja Premium Lounge -tilat palvelevat matkustajia porttialueella 36–37. Ruoka- ja juomavalikoima tulee olemaan rajoitettu remontin aikana. Silver Wings Lounge on auki klo 6–24.


Aamupalamme sisältää muun muassa sämpylöitä, jogurttia ja kahvia. Aamupalan jälkeen voit nauttia esimerkiksi keittoa, wrappeja ja leipää. Uuden loungetilan estetiikka esittelee Finnairin uuden muotokielen, joka perustuu pohjoisiin, puhtaisiin linjoihin, luonnonmateriaaleihin ja tekstuuriin.


Hello, thank you for your message. Uudistamme Schengen -alueen loungea heinä-elokuussa ja syksyllä tarjoamme sinulle entistäkin paremman lounge -kokemuksen. Finnairin uusi Business Lounge sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman non - Schengen alueella.


Finnair on uudistanut aiemmmin non - Schengen -alueella sijaitsevan premium-luokan loungen. Ole hyvä ja kirjaudu käyttäen etu- ja sukunimeäsi tai sähköpostiosoitettasi. Kirjautuminen käyttäjänimellä ei ole enää käytössä.


Jos et pysty kirjautumaan, ole hyvä ja Ota yhteyttä ylläpitoon. Täällä on jatkuvasti joku remontti menossa. Palveluita kehitetään ja uudistetaan koko ajan.


Finnairilla on kentällä kaksi loungea, toinen Schengen - ja toinen non - Schengen -alueella. Kuinka moni on käynyt Helsinki-Vantaan lentokenttä kylpylässä Via Spassa? Tai kuinka moni edes tiesi sen olemassaolosta? Tuskinpa kovinkaan moni, sillä span päivittäiset vierailijamäärät pyörivät lähempänä kymmentä kuin sataa. Pyörähdimme viikonlopun etelänaapurissa.


Matkan tarkoituksena oli juhlia poikaystävän isoisän 70-vuotispäivää, ja isoäiti oli hoitanut matkajärjestelyt kaikkien puolesta. Yövyimme Kalev Spa Hotellissa. Heti alkuun täytyy todeta, että yöpymiseen varatut rahansa voi käyttää Tallinnassa varmasti paljon paremminkin.


Vierailu hotellissa sai lopussa jopa surkuhupaisia piirteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit